pujol
Član
Ako ima neko broj tel od kolege Bojcetica bio bih mu zahvalan da mi prosledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda sistem pomaze nekome ko je manje razvijen sa 5-10-15 hektara i potrebnija mu je pomoc nego nekome ko ima 40-50 hektara, ne znaci da ovaj drugi mora zbog sistema da mulja i da deli njive na sve clanove porodice.У преводу отворите још које газдинство на неког од чланова породице.
Јбт систем нас гура да муљамо.
Tako sam i ja mnogima uradioПокушајте да решите проблем "е-садучета" тако што ће те у еаграру затражити статус пољопривредног газдинства.
Решење ће Вам стићи у е-сандуче на е управи,чим га отворите е-сандуче се активира.
После тога можете ући у Подстицаје без проблема неће Вам тражити да активирате е-сандуће и завршите пријаву !?
Мени је тако успело !
Nece .vec je probano.Milion puta.ONima koji mogu da udju u Esanduce moze tako problem da se resi,ali nama koji ne mozemo u Esanduce nece ni da salje jer je evidentirano u Eagraru i na Eupravi da nam Esanduce ne funkcionise iz nekog razloga i dok ga It iz Euprave ne odblokiraju nema leba za nasПокушајте да решите проблем "е-садучета" тако што ће те у еаграру затражити статус пољопривредног газдинства.
Решење ће Вам стићи у е-сандуче на е управи,чим га отворите е-сандуче се активира.
После тога можете ући у Подстицаје без проблема неће Вам тражити да активирате е-сандуће и завршите пријаву !?
Мени је тако успело !
A jel pisalo da nije aktivno ili sanduce je onemoguceno za pristup?Pre par minuta podneo zahtev za rođaka i iskoči nije aktivno esanduče. Odem na eUpravu ali na kompjuteru i uđem na e sanduče i u donjem levom uglu iskoči prozorče sa zupčanikom kliknem tu i otvori se prozor gde pišu podaci vlasnika i piše status sandučeta AKTIVNO. Vratim se nazad i sve ok podnesem zahtev bez problema.
Nije aktivno.A jel pisalo da nije aktivno ili sanduce je onemoguceno za pristup?
Imao sam isti problem,morali su da me izbrisu iz registra,pa sve ponovo od pocetka,posta,kod I sve po redu.Pa da mogu naknadu za odvodnjavanje da pošalju, kako zašto?
Imam problem sa ConsentID, telefon na kom je instaliran i registrovan ConsentID je gekno. Koja ja je procedura? Je l' mogu da skeniram ponovo QR kod dobijen u pošti na drugom telefonu?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
U tom slučaju potvrda stigne u esanduče-arhiva a e sanduče i dalje ostane neaktivnoПокушајте да решите проблем "е-садучета" тако што ће те у еаграру затражити статус пољопривредног газдинства.
Мени је тако успело !