Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
oni koji imaju samo fizički sertifikat pristup mogu uraditi samo sa računara, ne postoji softver sertifikacinog tela za mob.telefone.
Sve sam to napisao, a u citatu se vidi da sam napisao za korisnike koji imaju samo fizički sertifikat, bez mob. telefona , kao @ЗоргеMogu svi. Sa telefona na eupravi, prijava, mobilna aplikacija, upiše se email adresa, i consentID odobri logovanje, dalje sve ide normalno kao i sa compa.
Sve je to u redu ali sam pokušao da maksimalno uprostim priču, da ne zbunjujemo ljude sa takvim stvarimaTo se podrazumeva da ako nemaš android telefon ne možeš , imaš i PC android emulatore pa probaj
E 'ebaga, nisam admin portala eUprava ali sam pretpostavio kako sve radi i da vam se sertifikat aktivira. Probaj da klikneš na Kvalifikovani elektronski sertifikat u klaudu pa kao ti se otvori novi prozor idi na opciju Izdaj.Зашто ово није активно ако сам улогован и прихватио захтев преко ЦонсентИД ? Исто је кад се улогујем преко потписа у клауду (задња слика бр.4 )Да ли то значи да још није у функцији и прорадио тај дигитални сертификовани потпис
Nema veze, uvek ideš na prijava, prijava pro ne znam čemu služi, možda neki servis za "posebne korisnike" mada nam to i nije važno.Да ли то има везе приликом логовања? Могу да се улогујем само са моја управа па пријава не могу са пријава про
Да сертифак сам успео погледајте исправио сам свој предходни постNema veze, uvek ideš na prijava, prijava pro ne znam čemu služi, možda neki servis za "posebne korisnike" mada nam to i nije važno.
Da li si probao da aktiviraš sertifikat kao sam ti napisao?
Probaj na isti načim kao i sertifikat što si aktiviraoХвала колега успео сам са сертификатом како сте рекли али апликација ми је и даље неактивна.Да ли можете да ми кажете каку њу да активирам
Da tako je, posebna E-mail adresa treba jer ona predstavlja korisničko ime.Ja se danas prijavio preko racunara, nista komplikovano nije, za sada je sve prosto i jednostavno. Samo za svako gazdinstvo mora druga e mail adresa.