Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam parcelu od 5a i 30 m kvadrarnih treba da stavim da je pod malinom 5a. Ali stalno izbacuje grešku : land plant culture surface sum is biger than land used...
Na drzavnu zemlju nema po hektaru subvencija ?.Na moje gazdinstvo mi prebacuje preko 20ha zbog drzavne zemlje,nzm jel ce to praviti problem....
Danas dobio obaveštenje iz PSS da su podaci povlačeni iz Trezora zaključno sa 15.03. pitanje je šta će biti sa ovim gazdinstivimoima što su registrovana posle tog datuma.Novo gazdinstvo je otvoreno 16.03. 2023 god po starom u Trezoru. Posedujemo i potvrdu o aktivnom statusu kao i strukturu setve. Šta je tu potrebno da se odradi , kad se uđe na eAgrar pojavile ime i prezime bez broja gazdinstva.
Biće kao sa ćevapima u Lidlu!Сутра сервер има да каже оф
Kad je o ugovoru o zakupu rec notari overavaju samo potpise stranaka, tj samo potvrdjuju da su stranke svojerucno potpisale, normalno ako nije u pitanju po ovlascenju. Ne proveravaju da li su stranke stvarno vlasnici tih parcela kao i ostale stavke iz ugovora. Tako da nije moguce ocekivati da bi prihvatili te radnje koje predlazes.Mislio sam na ugovore o zakupu, odmah ukucaju u sistem koje gazdinstvo uzima zakup, rok trajanja zakupa i udeo površine.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
danas sam video resenje iz katastra koje je stiglo na kucnu adresu npo osnovu ugovora o zakupu i gde se u parcele u katastru upisuje zakup. Jel neko video jos to?Kad je o ugovoru o zakupu rec notari overavaju samo potpise stranaka, tj samo potvrdjuju da su stranke svojerucno potpisale, normalno ako nije u pitanju po ovlascenju. Ne proveravaju da li su stranke stvarno vlasnici tih parcela kao i ostale stavke iz ugovora. Tako da nije moguce ocekivati da bi prihvatili te radnje koje predlazes.
da, može na bilo kom telefonu, nije bitno koji si br tel i email dala u pošti.Hvala [B]p123[/B] .
Da, na ConsentID sam i mislila.
Znaci mogu i na svom telefonu - mogu na bilo kojem telefonu, pametnom, a ne moram na ocevom, ciji sam broj tel dala u Posti.
nikad čuo da katastar ima nešto sa ugovorima o zakupu..danas sam video resenje iz katastra koje je stiglo na kucnu adresu npo osnovu ugovora o zakupu i gde se u parcele u katastru upisuje zakup. Jel neko video jos to?