Ilija Mrdja
Novajlija
Mi smo u nedelju zavrsili sa setvom sva 4 plastenika.Jeste li poceli raditi rasadnike?
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo u nedelju zavrsili sa setvom sva 4 plastenika.Jeste li poceli raditi rasadnike?
Prosirila se proizvodnjaMi smo poredali 2.5 plastenika imamo jos 1.5. Nazalost imali smo smrtni slucaj u porodici pa nas je to poremetilo a trebali smo do 20 og staviti sve na vodu.
Prosirila se proizvodnja
Sigurno da ima mi je imamo od 2007god i dobro bas seje. Koliko ha radite? Jesu kod vas sta podizali cene.?Povecanje za nekih 400 komada. Ustvari to je vracanje na staro koliko smo sadili prije 5 godina. Da li ima neko masinu za sijanje da proda? Najbolja je ona od pleksiglasa.
Ima li gdje da se kupi ta od pleksiglasa? Pravi li ko nove? Cijene su digli 10% u odnosu na proslu godinu.Sigurno da ima mi je imamo od 2007god i dobro bas seje. Koliko ha radite? Jesu kod vas sta podizali cene.?
Mi ne zurimo krecemo tek od 2. Jula za sada izgleda sve dobroI kod nas su poceli, ja necu jos krecem od ponedeljka da ga zalivam