Iskreno ne znam točne podatke, moram pogledat u računima jer već više godina kupujem samo kpk crijeva. Kapaljke su na 30 cm. Flat glavne vodove imam već duže vrijeme, ne sjećam se koliko su točno koštali, pumpe također imam 3 dizelke, jedna 8 i dvije 14 ks, one su bile cca 4 000 eura, a po potrebi kupim benzinku kinesku ako treba, izdura dvije tri godine i piči dalje. Bunari su fi 63 oko 20 m duboki, voda na cca 3-6 m. Trenutno imam duhan na 5 njiva, 4 pumpe, malu benzinku selim, zalijevam od šusa po 2 jutra, odnosno oko 60-70 redi na liniju od cca 200 m. Svaki drugi dan dobiva vodu u full suši... Jednostavno bez navodnjavanja ništa, recimo 2021. se provukla, kiša ga baš digla, ali više godina je sad da treba nego da ne treba navodnjavanje, tako i ove uz ove silne kiše kod nas na kraju nebi bilo ništa da ga sad ne dižem s vodom jer u početku nije razvio nikakav korijenov sistem. Sad tako u fulu dok ne procvjeta, dalje se više netreba toliko, manje više do 1.9. zalijevam ako je suša, a onda već dođe i neka kiša...