I kod mene ce verovatno za nekih 15 dana.
Danas su dolazili ljudi iz osiguranja. Na parceli od 0.8 ha steta je 46% a na parceli od 2.3ha steta je 33%. Mi bi trebali u subotu krenuti sa branjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene ce verovatno za nekih 15 dana.
Jdivan,nasao sam i kod mene,to je to sto daree kaze,ostetili crvi pa sad pada od tereta.Daree, ja imam nesto u planu ali neznam dali cu stici,na jednoj parceli sto smo poceli brati sad bi bilo idealno krenuti zalamati,no neznam zeza nas i ovo vreme svaki dan po malo kise,koliko se secam royal-u bi trebalo 24 sati bez padavina da bi uspelo,imam jos 5-6 dana fore da razmislim sta cu.Fair plus pretpostavljam da je protiv zaperaka?
mi smo završili prvu berbu, evo video od nizanja.....
https://www.youtube.com/watch?v=mUQ9NaB_wOE
Toliko je rodilo da ljudi jednostavno nisu stigli obrati,kod mene je barem to bio slucaj,ovakav rod duvana ne pamtim.I susni kapacitet je jedan od razloga neobranog duvana.Pre neki dan sam prošao kroz Golubince i vidim da ima dosta propalog duvana na njivama koji se slabo i brao ove godine. Jel bio problem sa otkupom ili nešto drugo?
Sta se desilo?Duvandzije niko nepise kako je prosao otkup ja sam sa cokom propao
Auuuuuu,ne valja!prosek duvana 4 klasa a placanja ni navidikupa za ovu godinu izgleda nece biti sadnje bar sa cokom