Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u selu ima najvise duvana u Srbiji.Ima ljudi koji sadei preko 100kjVidim da je tema ugasla, jel se bavi tko ovime još?
Prošlogodišnja sadnja.
I evo nam i nove sezone, krećemo...
U njeg stane 693 plitice, sad kad je 209 rupa, jedan plastenik je za cca 8,5-9 jutara. Moram pogledat u papirima formulacije jer idu dvije i Ridomil protiv bolesti. Firma nama dade to izvagano i u vrećicama, samo otopimo i pustimo u plastenik.Nikola, kako to da ti ne radis duvan?
@Tonchi, kolika je zapremina bazena i koje đubrivo si u startu stavio i koju kolicinu?
Kako ti nikao duvan.? Grejes li plastenik ili vodu u njemu.?U njeg stane 693 plitice, sad kad je 209 rupa, jedan plastenik je za cca 8,5-9 jutara. Moram pogledat u papirima formulacije jer idu dvije i Ridomil protiv bolesti. Firma nama dade to izvagano i u vrećicama, samo otopimo i pustimo u plastenik.
Dobro je, kod mene jedan nikao a ovaj drugi danas mu 21 dan i skoro pa nista, katastrofaZasad dosta dobro iako je tek nedavno ugrijalo kako treba odozgo. Ne grijem plastenike niti vodu.
Ekstra nema ni zelenila po kontejnerima, koje je seme(sorta).? Ovo kod mene sto je niklo francuz 683