Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li ima neko da prodaje susaru za duvan "tabeks"
pozdrav drugari,dugo me nije bilo,pa da se pohvalim, prodat berlej od preklane,bačkopalanački,muka mi od njih kad se samo setim, čovek mi platio 1 evro tel-kel,toliko sam i tražio,a što me najviše iritira to, da je ovde jedan pojedinac pametniji od " celog sela " i savetuje druge da upotrebe logiku, a o matematici ni reči koliko imao posađeno duvana,koliko predao, po kojoj ceni, ništa,zasad toliko.
Ma šta napriča . Po tebi ginekolog ne može da bude dobar kuvar. Prekinite bre više i ti i tebi slični na ovom forumu da gurate priču da samo vi kojima je poljoprivreda osnovno zanimanje imate pravo da se istom bavite.Ko ima volju da radi i naučiće ,ako nešto nezna tu je ovaj forum pa nek postavljaju pitanja ,naći će se uvek neko da odgovori i pomogne savetimaEvo ti matematike-rasađeno 20000 biljaka,neto kilaža 3245,duvan je navodnjavan i prosečna cena je 1,50 eura + PDV.Duvan treba znati proizvesti,nije to za svakoga.
Koliko ja znam svi proizvodjaci su isplaceni,nije bilo problema sa isplatom.Hteo bih samo da odgovorim Zisu,mislim da me nisi dobro razumeo,hteo sam da kazem da se duvanu treba posvetiti i da treba slusati savete iskusnijih,procitati dosta literature i ono sto je najvaznije,sticati znanje kroz iskustvo.Ukoliko zelis ozbiljno da se bavis proizvodnjom duvana.nuikola,jeste li isplaceni?
Možeš ovde http://www.seeds-gallery.com/sr/Da li znate gde mogu da kupim seme duvana?