Duvan -- opšta tema

Alberte,bio sam u pravu kada sam rekao da ce biti nesto od premije.Mogli smo i bolje da prodjemo,da li si mozda imao kontakta sa firmom za koju ja radim.

Koliko sam video, komšija koji je u bašti u plastenicima pravio rasad, ove godine ništa. Radio je 45 jutara duvana, 6 sušara... A taman je sve otplatio.

Verovatno covek radio sa Cokom,koliko sam obavesten jos nisu isplatili duvan proizvodjacima.

---------- Poruka napisana 17-04-12 u 12:39 ---------- Prethodna poruka je 15-04-12 at 20:52 ----------

Danas predao zahtev za avans.

Sad mi je bio terenac i kaze da nemaju trefgala za inkorporaciju, zvao sam u savacoop nemaju ni oni, gde dalje da trazim?

pozdrav drugari, evo samo za informaciju,opet me slagao terenac iz Palanke za pare, sa njima nemojte ni pod razno da ulazite u posao,da nebi kukali, pogotovo što niste zemljaci ili rođac kao neki ovde

Poslednja izmena:
Evo se javljam da sam pogrešio. Komšija kog sam spominjao naveliko rasđuje duvan. Ipak je uporan i svaka mu čast... S' obzirom da neće biti skoro nikakvih subvencija.

Ja ču sutra oko 12000 struka za sebe pa da pravim "kohibu tavankutos":osmeh: Neću više da se trujem sa ovim kupovnim đubretom.:haha:

meni još nisu,neznam za ostale,a da ti pravo kažem Alberte i ne interesujem se uopšte,jer to sada nisu nikakve pare,kakva firma takva i poslovnost,već sam ih zaboravio

Kandar danas ništa od mog rasađivanja , pada ko da je novembar ,vreme je tako ko ne pije il je budala il nema pare:osmeh:

Evo posla od juce
33oigba.jpg

Svaka cast Alberte ja cekam ponedeljak jer je dosta mokro pa ce biti problema sa sadilicom samo coka jos da plati pa ce biti u redu:ppozdrav:

virginia alberte,ako imas treba mi 10 tak struka,obecao sam ujaku da cu da mu nabavim preko foruma hoce da se zeza da sadi za njega pa da pusi....ako imas reci

Nazad
Vrh