zoransm
Član
Vrlo moguće ) samo što kada čovek uloži neki novac i posadi veći broj stabala , onda se plaši da postupa na taj način koji si ti opisao, nego je tretira svim i svačim !!! ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa posadi 10-20 pa probaj - zasto se mora odmah na veliko?
Pazi druze ja licno posto radim u zdravstvu znam kako funkcionisu farmaceutske kuce - a funkcionisu samo tako da sto vise prosire trziste.
Najveci procenat lekova koji se pravi su simptomatski lekovi [lekovi koji ne lece vec samo otklanjaju tegobe] - pa ako tu nemaju savesti, kako onda da imaju u poljoprivredi.
Prje tri godine kupi ja dvje sadnice dunja i jednu poklonim bratu
Onn svoju posadio i nije više ništa radio oko nje a ja svoju lijepo nađubrio stajnjakom orezao prskao i sve po propisima i vašim savjetima
Prošle godine nacvatale moja i bratova kod mene nije bilo ama niti jednog ploda a kod njega pet šest
Čime da se branim??
Pozdrav Kole0603, na žalost ovo mi liči na erviniju... počupaj ih odmah i iznesi iz njive i obavezno zapali.Nažalost i ja sam u prvoj godini naje..o slično što ervinija što monilija ... uglavnom opekao se i naučio kada dunja izgleda najlepše a ti je onda ŠTITI. Ja sam jutos odradoi Mankogal+Bacilomix ,nisam stigao odma posle kiše, išo deda samnom pa pita što prskaš kad ovako lepo izgleda e baš zato i prskam kad se nešto primeti onda je možda i kasno. Sretno i samo napred i nemoj da se demorališeš ...