Nikola SP
Član
Moje dunje za vreme proslogodisnjih poplava ...
[/IMG]
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kanacki jesi hvala, ako budeš dokon kad se setiš ti snimi prskalicu u radu pa stavi jedan kratak video zapis )))
Jel to neko pravilo ili ...Ja prehranu koristim sa fungicidima, i do sad nisam video neke probleme, da li je dejstvo umanjeno ili ne ne bih znao , sa insekticidima ne koristim , uglavnom razdvajam insekticid i fungicid pa prehrana ide sa fungicidom..
Gde ti se nalazi vocnjak?jesu hhvala Bogu . samo su se 4 osusile . mada su dva red jos pod vodom msm na podzemne vode . a nema gde da odvedem toliku vodu .
Mankogal pravi problem sa zametanjem plodova, proveri sa nekim kakva je situracija sa antrakolom!A jel mogu da se mesaju antrakol ili kaptan sa signumom pola dunjika mi u precvetavanju a pola vec ima malih plodica?
Da li moze da se mesa fitofert ferro 11 i kristal 20:20:20 sa chorus i tonus. Nekoliko dunja mi je bledo zeleno pa sam mislio da pojacam gvozdje.
nalazi se na oko 300m od reke Jasenice kod Smederevske Palanke .Gde ti se nalazi vocnjak?