Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar to nije bolje? Uvek su rotori paralelni sa zemljištem bez obzira na dubinu pripreme. A i bolje prate neravnine.... I to podešavanje, kud i kamo je lakše nego na AF.Ne svidja mi se sto su zadnji rotori na jednom nosacu.
Kod majstora var mora da izgleda estetski lepo i da prođe atest. Ako nije tako onda nije majstorVidim da ovde ima ljudi koji neznaju ništa o varenju, to je i normalno nisu svi varioci. Nemože se var procijeniti očima, var može da neizgleda lijepo ali da prođe na atestu, isto tako može da izgleda lijepo a da ne prođe na atestu. Tako da nemojte džaba gledati kako izgledaju ovi varovi na ovoj drljači što vam na oko nisu lijepi, ako je tu provar urađen dobro onda nema brige, i na kraju ako u praksi nema pucanja na tim drljačama onda se tu nema šta komentarisati.
Da je idealan var na oku, nije, ali znam da ni jedna nije pukla u selu a teraju se vec mnogo godina sa svakakvom konjskom snagom.Kazem moj utisak je sve koliko para toliko muzike.
Tupanjac se sija kao auto,varovi kao polirani.
Tek treba da konkurisem na predracun.
Kod majstora sve mora da bude majstorski. Da je dobro oranje ne bi gušilo, ako u lošem oranju ne guši znači da su retki klinovi. Opet nije majtorski. Zato je Srbija tu gde jeste zbog : ,,pa šta".Var je tu najmanji problem, ako je cijev tanke stjenke džaba vam lijep var. Ako ljudi kažu da u radu ne pucaju onda je ok.