Peet nije to za castiti ih, to je izbor da li taj kvalitet i bolja zavrsna obrada vrede te pare i koliko je kome dubok dzep, ima ko bi i hteo a nema mogucnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene su dve stvari prelomile za Tupanjca od Agrofoura. Prvo sto je bolji zavrsna obrada i sama farba, znaci neko se posvetio tome i mora da se naplati. Drugo je to sto kada odes u Agrofour koji postoji vec neko vreme, nemaju ni materijal na stanju, a ne drljacu da se pogleda. Prave ih pod nekom supicom, dok kad odes kod Tupanjca to je ozbiljna firma, ako nema na stanju das pare i ne razmisljas da je neces dobiti. Za mene je opravdano skuplja od ostalih, ides na povracaj jos, ja se ne bih ni sekunde dvoumio. Ne kazem da je Agrofour los, ali da je opravdano jeftiniji od Tupanjca za mene licno jeste.Peet nije to za castiti ih, to je izbor da li taj kvalitet i bolja zavrsna obrada vrede te pare i koliko je kome dubok dzep, ima ko bi i hteo a nema mogucnosti.
Odg: Drljace
Dosta u selu, u opstini vidam drljace od Tupanca-Futog i nisam primetio da imaju pokrivljene klinove.