Drljače

Peet nije to za castiti ih, to je izbor da li taj kvalitet i bolja zavrsna obrada vrede te pare i koliko je kome dubok dzep, ima ko bi i hteo a nema mogucnosti.

Peet nije to za castiti ih, to je izbor da li taj kvalitet i bolja zavrsna obrada vrede te pare i koliko je kome dubok dzep, ima ko bi i hteo a nema mogucnosti.
Mene su dve stvari prelomile za Tupanjca od Agrofoura. Prvo sto je bolji zavrsna obrada i sama farba, znaci neko se posvetio tome i mora da se naplati. Drugo je to sto kada odes u Agrofour koji postoji vec neko vreme, nemaju ni materijal na stanju, a ne drljacu da se pogleda. Prave ih pod nekom supicom, dok kad odes kod Tupanjca to je ozbiljna firma, ako nema na stanju das pare i ne razmisljas da je neces dobiti. Za mene je opravdano skuplja od ostalih, ides na povracaj jos, ja se ne bih ni sekunde dvoumio. Ne kazem da je Agrofour los, ali da je opravdano jeftiniji od Tupanjca za mene licno jeste.

Lepo sam napisao koliko vec puta 'Koliko para, toliko i muzike" to de Agrofour slika drljace govori nesto, ali ne bih poredio firme,mozda vlasnik Ageofoura ima bolji osecaj za rad,a los marketing. Medjutim na prvi, a Boga mi i drugi pogled sve mi je jasno.
Pricao sa ljudima iz Agrofoira OK ljido, jedan stariji covek nije neki nabedjen i slicno sasvim realan lik.
Kao kad stavis Skodu pored VW, sve osto i nesto bolje kod Skode,a opet ....

Kad sam video kod AF bočne nosače rotora pored već pomenute završne obrade izabrao sam negledajući cenu Tupanjca.

Nzm koliko se zna, tri coveka koji su osnovali Agrofour su radili za Tupanjac i pre 10 godina izasli iz Tupanjca i osnovali firmu. :D
Sto se tice varova danas sam gledao, ima i kod mene tih "neravnih" ali uzdam se u to da su jaki, izgled mi ne znaci mnogo. Posto mi je pored bila Consum tanjiraca pogledao sam i kod nje i varovi su skoro pa identicni a nisam cuo da se neko zali na Consum 😂
Sve u svemu smatram da nisam jos uvek merodavan da sudim, ko moze da saceka javljam za 10ak godina kako se pokazala 😂 :ppozdrav:

Zanimljivo je sto ste nabrojali 100 nekih nebitnih sranja a niko nije spomenuo ono u cemu je tupanjac zaista bolji a to su kopirajuci zadnji rotori. Zato treba uvek staviti bolju farbu i nove gume i roba ce se sama prodavati :ppozdrav:

Da nije ovih podsticaja ja bih sebi napravio drljaču, ovako sa podsticajem se ne isplati.
Miladine, sve to izgleda prosto, jeftino, lako i brzo za napraviti dok ne počneš.

Послато са S42 помоћу Тапатока

Da je jeftino - nije. A ko je u mogućnosti (što se tiče vremena i znanja),da se isplati - isplati se.

Sa Mađarskom subvencijom 70% ni pod razno se ne isplati praviti drljača, bila bi skuplja, a kad bi je pravio radio bi fiksnu 3m bez rotora jer pripremu radim sa Rd.

JD 125ks u jesen tupanjac teška 4.4m puna kapa, npr 135-140ks bi bilo idealno
u proljeće taman..
(za prvi prohod..)

po meni bolja opcija teška, ak loše oranje i/ili slabo izmrzne i bude susno proljeće do sjetve sa poluteškom idu i po 3x u pripremi kod nas
(ako imaš kukuruznu sa raonim ulagačima onda još razlog više za tešku)

Nazad
Vrh