dragan.kovacev
Član
Moze i na oranje jedan prohod ako na plugu ima ugradjen neki vid pakera ili drljaca kao iz BNS, provereno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kažu komšo neki vajni stručnjaci da je dobro da između dva prohoda prođe koji dan, e sad su izgleda neka druga pravila. Gleda se i vreme, nafta...
E čika Aco njiva je ko komšinica, kad se njoj hoće traži i drugi put odma nemari za vreme, naftu il ljubomorni ženu,.......... nemam opciju smajli, šalim se al ima istine ovdeKažu komšo neki vajni stručnjaci da je dobro da između dva prohoda prođe koji dan, e sad su izgleda neka druga pravila. Gleda se i vreme, nafta...
Kupio sam skoro rusa 1025 i narucio sam tupanjac polutesku drljacu od 4.4 metra,savetovali su me da uzmem od 5 metara ali sam se ipak odlucio za 4.4m,verovatno cu dobiti na brzini i lepse ce sitniti zemlju.kakva su vam iskustva sa tupanjac drljacama?
3250 evra od 4.4 metra bez pdv-aKoliko novaca tupanjac?
Al su im i digli cene,neko je baš kometariso mixerovu ko da im ugradjuju motor,šta je tu je kupio si je,i pravu si širinu odabro nisi pogrešio.3250 evra od 4.4 metra bez pdv-a
Narucena je,treba do 15 marta da mi stigne,to je krajni rok...a sto se tice cene jeste jaka nema sta,ali uglavnom se tu krecu,200 evra gore dole ali sam od dosta ljudi cuo da hvale tupanjac,ima dasku i duple rotore nazadAl su im i digli cene,neko je baš kometariso mixerovu ko da im ugradjuju motor,šta je tu je kupio si je,i pravu si širinu odabro nisi pogrešio.