Drljače

Zna neko cenu Tupanjčeve lake drljace 4 krila?

Kolika li je podizna moc na hidro liftu na roto drljacama tipa ova:
I da li ce moci to da drzi korektno sejalicu od 3m HMS ili IRTEM punu semena?

313e280d76e3-1920x1080.jpg

Znam,to me i plasi...A nikako mi se ne uklapa u kombinaciju za traktor od 150ks. 3m drljaca i 3m sejalica bi mu bile tip top da u jendom prohodu ide.A da razdvajam i idem 2 prohoda je smesno.A pak veci radni zahvat pa da idem 2 puta nmg da uzimam jel ne mogu nigde proci,i 3 je max max.

Ne znam koliko je teška majevica od 3 m ,šurak seje sa njom i kvernelandovom RD sa hidroliftom.

Realno, posle roto drljače imt 23 reda seje bez problema..nije teška . Mislim da nema potrebe za nekim teškim sejalicama ako se ide na takvu kombinaciju.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Cetvrtka klina ,da tako kazem,jel ulazi u profilnu cev ili samo tih par mm u tu kao platnu sto je zavarena za profilnu cev ?.Tj samo navoj prolazi kroz cev ?.

Ja sam moje navario dok jos imaju vrhove , EZ elektroda Abra 60 , samo po bridovima i onda jos samo spic sa ,svake strane po jedan var.

IMG-20210316-123458.jpg

A kako bi bilo da se navari u nekoliko slojeva samo prednja ivica? Možda bi tako duže ostali oštri klinovi?

Ja sa 110ks vucem polutesku tupanjac od 4.5m i taman mu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Dali neko ima drljacu proizvodjaca bravar Kursumlija? Kakva su mu iskustva i kako se pokazala?

Nazad
Vrh