Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ces sa tragovima iza drljace?Dali ce germinator posle moci poravnati?ja sam planirau u februaru ili martu cim se ukaze prilika da uradim sve sa drljacom pa kasnije bacim djubrivo i onda pred setvu uradim sa germinatorom.
JEBIGA tu godinu sam kupio CASE jx95 ,spremac 3,8 i drljacu nisam imao para vise a sad nekajem se jer sa rotorima ne mozes da se okrecesu njvi sa spustenom drljacom bez rotora samo ides okolo . Sa drljacom predjem na dan do 65 lanaca zemljeBarbu A što nisi kupio i rotore? Dali je velika razlika u ceni sa ili bez rotora?
to je bila prva njva da predjem sa novom drljacom , video sam tad i onda sam je spustio jos dole . Naravo posle ide spremacMogao si je spustiti skroz,i jel posle ovog ide spremac?
JEBIGA tu godinu sam kupio CASE jx95 ,spremac 3,8 i drljacu nisam imao para vise a sad nekajem se jer sa rotorima ne mozes da se okrecesu njvi sa spustenom drljacom bez rotora samo ides okolo . Sa drljacom predjem na dan do 65 lanaca zemlje
- - - - - - - - - -
to je bila prva njva da predjem sa novom drljacom , video sam tad i onda sam je spustio jos dole . Naravo posle ide spremac
Ja nemam rotore na svojoj drljaci, ali bio sam u prilici da vidim sta ostaje iza drljace sa rotorima tako da smatram da su korisni, a 100e nije puna novca za bolju presetvenu pripremu zemlje..znaci, definitivno treba imati rotore na drljaci? I isplati se doplatiti 100e vise za rotore za ovu cetvorokrilnu drljacu?