Drljače

Postoje redukcije koje se postavljaju ili se postavljaju kugle 3/2.Znači svaki priključak može da se kače za treću kategoriju.

Kod ozbiljnijih proizvodjača ima klinovi i spolja i iznutra tako da mogu da se kače I i II kategorija.

Drugari koji klinovi su bolji za rau setvospremac,ovi sto pise za rau ili ovi sa pacijom nogom?da li ima neke razlike?
klinovi-za-drljace-500x197.jpg

Ja imam rau drljacu i kod nje su pacija noga klinovi,ali u planu mi je da stavim sve ravne 20x20 i malopre sam zvao tehno sistem u Indjiji 1 klin od manganskog celika termicki obradjen kosta 400din sto je po meni puno

Odlična drljača, potrebna snaga je preko 65ks jer kolega što vuče takvu sa Zetorom 7211 kaže da ima šta vući u 3 brzoj. Da mu je to puna kapa
Kad počne Tupanjac da pravi 5 krilnu da je u transportu uža nego zakon što pripoveda onda odmah dolazi i u naše dvorište
Koliko vidim sa slike da ova ne može da se kači na 3 kategoriju jer su bolcnovi zavarene blizu osnovnog rama i kuke (automacke) bi dodirivale ram i nema šanse zakačiti, i tu vidim još jedan minus ove drljače

@miroslav k
Kad počne Tupanjac da pravi 5 krilnu da je u transportu uža nego zakon što pripoveda onda odmah dolazi i u naše dvorište

Tacno tako i ja nameravam tu petokrilnu da kupim.

Ova četvorka što imamo dosta je slab ram i klinovi su jako loši (krila od vinkli) ipak ova tubanjcova je malo ozbiljnija sa malo debljim i dužim krilima. Srećom oranja su zadnjih godina dosta ravna ali ako dođe neka zeznuta jesen i zima tamo treba malo bolja drljača

Cestitam na prinovu , dobra stvar i jaka drljca i ja je imam i pokaza se dosta cvrsta drljaca ,ja sam probao sa Rakovicum 65 i video sam da nije za Rakovicu . Vidim da se prica za prikljucak za kacenje to mozete da narucite dugci sistem kao sto ja imam na svoju drljacu jer i ja sam to primeti pa sam narucio drugci sistem koi imaju
attachment.php
attachment.php

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh