Drljače

Ne,al hoce malko da se isprave,nisu mnogo "ljute" pa se zato ispravljaju......Slusaj,isle su i u put ma svuda negde,ja zadovoljan...

Kod mene je siroka guma,20.8-38,pa mora dve malo je jedna,cak sam razmisljao i tri al sam se bojao ako bude gde koji zetveni ostatak da negusi.

ja sam imao takve na mojoj drljaci pa sam skinuo kad se sad zatvori zimska brazda hoce da izvaljiva vlagu kad radis na prolece pred setvu, kad je suvo uredu ali kad je vlazno po tragovima ima dzombi a hoce da pukne na krajevima kad izlazis

Eee pa pukne kad se ne dize na vreme,bolje dici ranije,vratine radis pa radis....A to sto se tice dzombi,pa nije bas tako,treba da prodje kroz celu drljacu,tako da je njena velicina zanemarljiva,bolje i tako neg da samo zaceprkas,pa kad naidje raonik od sejalice on samo pise...

Aha, ok. Kod mene se za drljacu kaze da ima 3 ili 4 polja tj 3 ili 4 krila. Pa znao sam da je ovo suvise jeftino.

nikola ilic....Gledam slike koje si postavio pa me interesuje ovo. Oni klinovi ili opruge za zatvaranje traga su u gornjem delu duplirani. Da li je tako original ili je gore slomljeni deo od stare?

danas stigle 2 od tupanjca.
n8v-201403.jpg
[/URL][/IMG]
ay2-201403.jpg
[/URL][/IMG]
3mi-201403.jpg
[/URL][/IMG]
49i-201403.jpg
[/URL][/IMG]
bb2-201403.jpg
[/URL][/IMG]
x98-201403.jpg
[/URL][/IMG]
tjh-201403.jpg
[/URL][/IMG]

Ja mislim da se za 100ha ne uzimaju ovakve dve masine, kapacitet bar u nasem zemljstu bi bio oko 100ha dnevno s ove dve drljace :) dobro izgledaju :)

Aj kad smo već ovde , nije baš za ovu tmu izvinjavam se , ali zanima me , ako želita da podijelita snama ,veći proizvodjači , koja će biti struktura sjetve ove godine , dali neke usjeve povećevate , koje , ili koje smanjujete ?

Nazad
Vrh