Drljače

Evo par slika, od remonta moje drljače... Ustvari radi se o samogradnji.

2lvy6g8.jpg

eow2p.jpg

2ns6df5.jpg

11vmzj5.jpg

vsdu0i.jpg

95qtg8.jpg

Pa znam da je off ali moram da pitam.Koliko je bre visok onaj plug na trećoj slici(u pozadini)?

@diklofen

Visok je kao laopard! To sam ja povisio OLT-a slavonca.... Ovako može kukuruzovinu zaoravati bez problema....

@pidikanac

Jesu.....

I to je zabranjeno... Na priključnu mašinu je zabranjeno kačiti priključno vozilo! Tako stoji u novom ZOBS-u

Evo ovi brisaci nebi bili losi za drljacu da se nabudze napred za ram, a ova duplo savijena opruga taman dolazi ispod rama da nebi smetala tockovima...

attachment.php
Zahvaljujem svima oko pomoci brisanja tragova posle drljanja.Nabavio sam ovakve brisace sa zitne a imam i nosace jer su neophodni zbog podesavanja dubine. Bio sam u Mikronu, brisaci skupi a nosace brisaca nemaju. Nisam nesto ni ubedjen da bih se mogli postaviti, upravo zbog blizine tockova traktora. Ova varijanta sa zitnim brisacima , mislim da bih bila ok. Ako nesto uradim javicu.

pre neki dan sam drljao gruberisano strnjiste mogu vam reci da imteu nije bas bilo sve jedno propadao je jako je mekano gruberisanje morao sam prvom brzom voziti
fotografija-0014.jpg

A evo i kako je ispalo
fotografija-0013.jpg

Ureei je sasvim dovoljno da se drljacom pomesa sa vlaznjikavom zemljom ako su temperature vece da nebi doslo do isparenja.opet sve zavisi od stanja zemljišta i vremenskih prilika.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh