frenky
Član
To je slika od prosle godine. Drljac
a vec ima jednu sezonu iza sebe.
ww.dodaj.rs/f/I/dC/4ac0JT0a/img2478.jpg[/img]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel kad drljate sa ovakvim drljačama ka Frenkyjeva jel spustite ram da stisne sama krila grabulja ili ne?
Ja kad sa 820 drljam stisnem ih hidraulikom skroz u zemlju.Jel kad drljate sa ovakvim drljačama ka Frenkyjeva jel spustite ram da stisne sama krila grabulja ili ne?
Ne to su na placu cena im je nekih 1100-1200 eura.To vi u Lincu radite sa takvim drljačama ili su te na nekom placu polovne mehanizacije.
Mislim da je bolje da si se širio u širinu a ne dužinu.Ovako je velika šansa da će da guši ako nije dobro zaorano kukuruzište.
Zetor isto baš nije pogodan jer se vidi iza drljače tragovi točkova, ali setvospremač to posle lepo odradiMislim da rus nije pogodan za drljanje lakim drljacama,bolje neki laksi traktor mada sam i ja par puta to radio sa rusom
Mislim da rus nije pogodan za drljanje lakim drljacama,bolje neki laksi traktor mada sam i ja par puta to radio sa rusom
Zetor isto baš nije pogodan jer se vidi iza drljače tragovi točkova, ali setvospremač to posle lepo odradi