Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

. Tako da o kvalitetu netreba više pričati . Jel neko nekad na našoj pumpi video da neka inspekcija vrši kontrolu kvaliteta goriva
A kada odete u Austriju,Nemačku i Švajcarsku pa na njihovim pumpama nećete videti pištolj sa oznakom D-2 i oznakom Eurodizel. postoji samo jedan pištolj i na njemu piše DIESEL tako da prestanite da plašite ostale forumaše sa glupostima o dosipanju ulja u eurodizel navodno kako neki kažu zbog bosch pumpe . Pa i na zapadu se voze stari motori pa niko nedosipa ulje u rezervoare,ustvari dajte nekog kome je otišla pumpa zbog eurodizela 
za Igora74
ali npr.kod benzinaca cemu sluzi olovo u benzinu?zasto na Fordovim modelima koji imaju ugradjen LPG imaju dodatno podmazivanje ventila sa uljem a drugi auti nemaju?a nemora se ugradjivati dodatno podmazivanje.

a cemu onda sluzi olovo u benzinu?Evo cemu sluzi kod pojedinih motora ja sam naveo a ostali koji me hoce razuvijeriti nek iznesu svoje iskustvo i misljenje pa nek me razuvijere ja priznam svoje greske i nitko nije rodjen a da nije pogresio.
. Hvala...... 
I mene isto interesujeFarmer Bob je napisao(la):Kod nas loz ulje 90 din.Interesuje me sta mislite o koriscenju istog za traktore?Da ili ne,cisto ili sa D2,sa uljem ili bez.....![]()
. Hvala......
![]()

Eto vidite....a kaze meni poznanik sa te pumpe da ga sipaju svi(poljoprivrednici,kamiondzije,taxisti.....).Matić je napisao(la):Kod vas je bogte sve nešto jeftinije.Kod nas na NIS pumpama je 90.80 dinara.Ja ga koristim cele godine u svim mašinama čak burazer sipa u auto.