Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez ulja i voditi racuna da je cisto i zimi paziti na parafinFarmer Bob je napisao(la):Kod nas loz ulje 90 din.Interesuje me sta mislite o koriscenju istog za traktore?Da ili ne,cisto ili sa D2,sa uljem ili bez..... . Hvala......
Јесенас сам купио дизел боје сока од кивија нисам приметио разлику у односу на обични дизел, ретко сад има тог модрог дизела некад је био само тај. Код мене је раније била само Инина пумпа тако да нисмо имали избора и било је добро и гориво и њихово уље тако да ми је трактор издржао много радних сати без кварова,сад ови приватници продају свашта. Квалитет горива зависи и од порекла нафте, мислим да је ова руска нафта лошија од нафте из северног мора плус праисторијска технологија прераде и гориво не може бити добро.galki je napisao(la):ja se samo secam dok nije bilo eurodizela da je nekadasnji dizel bio modar (plavicast) dok ga ga sipam iz kante dok to sa ovim nije slucaj.
i ja i jaNorth ARMY je napisao(la):Prodavacu ja racune na prolece.
mirko_markovic67 je napisao(la):У бензин се не додаје олово већ једињење тетраетил-олово искључиво ради повећања октанског броја, при сагоревању остаци олова се таложе по деловима мотора што негде има позитиван ефекат (вентили) или негативан (животна средина). Пошто у бензину и даље нема довољно октана сада се додају нека друга средства док их за 50 година не прогласе штетним.
Д2 и лож уље је потпуно исто само се различито фарба штета те га код мене нема никад не бих користио друго.