Srdjan Žorž
Član
Odg: Oranje....
Dodajte na 50 lit 1 lit benzina ili 20lit euro dizela.
Dodajte na 50 lit 1 lit benzina ili 20lit euro dizela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je D2 samo ja u ovako ladne dane već u cisternu u kojoj držim gorivo sipam aditiv, ima sad neki novi ide 1litar aditiva na 1000 litara D2 i uopšte se ne izdvaja parafin!KishRobert je napisao(la):pa ja neznam sta vama fali?
danima se drzi - i pored toga sto ZNATE da je nas d2 katastrofa,
vi opet sa istim d2 tankujete traktore i idete da orete,radite...
ZORAN.BNS je napisao(la):Mislim da to sa 1 litrom benzina ne pomaže a euro dizel pola pola kad su ovako niske temperature
i ja sam imao isti problem ali sam morao menjati i filtere i takođe sam sipao benzin u rzervoar.dukej je napisao(la):ZORAN.BNS je napisao(la):Mislim da to sa 1 litrom benzina ne pomaže a euro dizel pola pola kad su ovako niske temperature
Isti problem sam imao i ja kad sam orao po minusu. Uradio dva jutra i jedva se dovukao do puta i onda zvao komšiju da me došlepa. Međutim on nije bio kući i kad već nisam imao kud otvorio čašicu, očistio sito i došao kući bez problema. Onda sam zvao majstora za savet i on mi je rekao da na 20l D2 sipam litru benzina. Tako sam uradio i posle sam bez problema orao. Posle sam sipao eurodizel i tako završio oranje.
Koristio sam isti aditiv u belorusu i nema zime, samo gaspaorpaor je napisao(la):Ja sam sipao FAM aditiv 1:400
Odlican je kao i svi njihovi proizvodi.
Kengur je napisao(la):Treba da menjam i filter za gorivo i filter za ulje... pitao sam danas... sve ce me izaci 1000 din
Zato moram da povede sta cu sipati... kanda ED