Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako ce se ponasati nasi traktori tada..Kengur je napisao(la):Uskoro nema vise D2, saaamo ED
ako nista drugo veca potrosnja eudizela te ces morati da dodajes ulje u rezervoar da podmazes pumpu za gorivo.jer razlika izmedju eudizela i dizela je kao izmedju bezolovnog i super benzinapanonac je napisao(la):A kako ce se ponasati nasi traktori tada..Kengur je napisao(la):Uskoro nema vise D2, saaamo ED
zbog podmazivanja pumpe visokog pritiska.eudizel je suvlji od d-2igor74 je napisao(la):Pozdrav. zasto treba sipati ulje u ED?
Zar traktor nije hteo da upali i proguta parafin,ja mog ostavim malo da radi i sve bude ok.Attila M. je napisao(la):Ja sam zadnjih par dana proveo seksajući se sa D2 koji je bio prepun parafina (polovično sam i ja kriv jer se nisam setio da na vreme dodam aditiv. Ali isto tako ne mogu da verujem kakvo nam đubre poturaju ovi nitkovi iz NIS-a). Nakon što sam sve moguće metode isprobao (bezuspešno), ispustio sam svu tu naftu iz rezervoara, kupio 20l na benzinskoj pumpi, uneo u kuhinju da se ugreje, dodao aditiv FAM DIZEL 400, sipao u rezervoar... I nakon 12 čišćenja taložne čaše (zaostalo je i-haj parafina u rezervoaru, pa dok je ferdža prešao preko svega toga...) napokon je proradio traktor. Evo danas sam opet probao da ga upalim, i upalio je iz drugog verglanja i radi bez problema.