Mačvanin 82
Član
da nisi malo pogresio... potrosnja sa eurodiselom se smanjuje a ne povecava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al su nasli naziv gasno ulje Po cemu su ga nazvali samo tako da mi je znati jel to gas ili ulje jel druge boje od ED....................Ida dodam meni ED manje trosi zetor od D2Danas uzeo bure Gasno ulje 0,1 cena 152 dinara
- - - - - - - - - -
Danas uzeo bure Gasno ulje 0,1 cena 152 dinara
Ovo je NIS-ova pumpa...jel jedino sa njihovim racunima imamo pravo da dobijemo 50 din po litri povracaja! Ta cena je na svim benzinskim stanicama NIS petrola! Od danas se prodaje za jesenju setvu...Naziv Gasno ulje je ne znam iz kog razloga,ali glupo je samo po sebi al dobro sad...Kod mene ima na pumpi D2 toci se samo tako po 150, cisto zlatno zute boje,a ima i Loz ulje zute boje,gust,peni dosta,smrdi na pravi nekadasnji dizel,sipam ga stalno i cena je 140 dinara.
Posto i ovde kod mene nema vise da se kupi D2 na pumpama,koje ulje mesati sa euro dizelom i u kojoj kolicini,traktor je IMT 533 77 god?