SasaK
Član
Da li da sipam u crveno loz ulje aditiv,onaj famov,plava bocica?Jer sam primetio da na dnu bureta ima neki beli talog,to je valjda od hladnoce ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nafta se stegne i pre -15 ali zuti lozak neceEvo juce sam video da je pocela da se stinjava nafta u traktoru iako je bio euro dizel sipan letos i plus je dodat i aditiv protiv smrzavanja ali eto vec je pocelo da se odvaja parafin.Mogu misliti sta se desilo onima koji sipaju loz ulje.Dakle na nekih - 15 stegla se nafta.
Evo juce sam video da je pocela da se stinjava nafta u traktoru iako je bio euro dizel sipan letos i plus je dodat i aditiv protiv smrzavanja ali eto vec je pocelo da se odvaja parafin.Mogu misliti sta se desilo onima koji sipaju loz ulje.Dakle na nekih - 15 stegla se nafta.
`Pa po ovome sto pisete izgleda da zuti grcki valja mada cu ja za svaki slucaj odneti na analizu pa cu staviti na post.Mad mi tu nesto smrdi da je ovaj grcki jeftiniji za 40din/l