cika_jova
Član
јеси ли размишљао да продаш тог пасата и купиш вартбурга који иде на мешавину
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo koja pumpa, a ako bas trazis "the best" ,onda selo Dvorovi, pumpa Petrol to ti je posle Pavlovic mosta oko 8 km. Dinari funkcionisu slabo, ako ti ih slucajno ko i primi racunace ti jaaaako nepovoljan kurs po tebe, najbolje km a mogu i evrici. Loza je 1,94km, a ED nisam sipao odavno tako da ne znam koliko kosta.Gde tacno u bosni koje mesto koja pumpa i dali je bolje ici sa evricima ili kupiti njihove marke ili jednostavno poneti dinare pa sta bude?
U mom kraju slabo se vozi bicikl jer nismo stipse bas tolike kao u krajevima gde ima mnogo dvotockasa na nozni pogon...
I ja sipam kod Neskovica,pumpa u gradu odgovara mi zbog polozaja, zadnjih 2 god. loza mu je OK. a prije je bio katastrofa. Inace jedan tip koji tu radi mi je poznanik, i kad sipam u burad ili kanistere on po mirisu kaze da li je ED zafarbani ili je obican lozak.Hehe sta je to 20_tak km pa i ja svaki put kad mi treba nesto od dijelova trknem do Bogatica u Jusel, i do Badovinaca po sjemensku robu i herbicide.Sova
ja pretežno sipam na Nešković pumpama,neznam možda umišljam ali mi se čini da je kod njega najbolje i najkvalitetnije,možda grešim...
šta ti misliš?
jbg. ima do pavlović mosta 11km i još 10km do Nešković pumpe