Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su u sustini gusca ulja?
Jel nema baš u Zr serviser za SDF grupaciju?Pozdrav dobri ljudi. Pitanje informativnog karaktera, da li znate dobre i pouzdane "privatne" servisere u Srednjem Banatu, tj. Zrenjanin i radijus neki od 50km, a koje možete da preporučite naravno.
Da su odgovorni i tačni. Jako je danas teško doći do takvih, stalno neka zavlačenja i čekanja. Ja razumem da mora da se sačeka, ali je problematika klasično zavlačenje mušterije.
U pitanju je traktor Agrotron 130.
Svaka preporuka je dobrodošla.Jel nema baš u Zr serviser za SDF grupaciju?
0658344422 - Atila, majstor iz Beceja, ako on ne moze mozda ima nekog da ti preporuci, nazovi pa vidiPozdrav dobri ljudi. Pitanje informativnog karaktera, da li znate dobre i pouzdane "privatne" servisere u Srednjem Banatu, tj. Zrenjanin i radijus neki od 50km, a koje možete da preporučite naravno.
Da su odgovorni i tačni. Jako je danas teško doći do takvih, stalno neka zavlačenja i čekanja. Ja razumem da mora da se sačeka, ali je problematika klasično zavlačenje mušterije.
Radi i privatnoOn radi u Agroštadu a čovek kaže da neće sa njima.
Atila ti je najbolji za taj model traktora, ja radim sa njim pa mogu da potvrdim, sta got ti treba slobodno zovi njega...Pozdrav dobri ljudi. Pitanje informativnog karaktera, da li znate dobre i pouzdane "privatne" servisere u Srednjem Banatu, tj. Zrenjanin i radijus neki od 50km, a koje možete da preporučite naravno.