DEUTZ

Ovde su dvojica kupili nove traktore pre par dana, na osnovu "crnog petka" cene su po prilicno nize nego inace.
Ko planira kupovinu ne kosta nista da se raspita, mada mi rekose da trgovci to po malo kriju...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Treba nam dobra dijagnostika za Merlo telehendler sa Deutz motorom.Drugari imaju problem, vergla ali neće da upali, niko ne može da im reši problem.Dao sam im broj od Atile, ne znam da li su ga kontaktirali.

Treba nam dobra dijagnostika za Merlo telehendler sa Deutz motorom.Drugari imaju problem, vergla ali neće da upali, niko ne može da im reši problem.Dao sam im broj od Atile, ne znam da li su ga kontaktirali.
cropped-logo7-3-300x124.png

Informacije i zakazivanje​

Aleksandar 0616005010
Viktor 0643365442

kompjuterska dijagnostika

Kompjuterska dijagnostika građevinskih mašina​

Kompjuterska dijagnostika kvarova na svim modelima i tipovima građevinske mehanizacije.

Korišćenjem originalnih alata vršimo uslugu očitavanja opisa greške kvara na svim tipovima građevinskih mašina:

AEBI, Astra, Atlas, Atlas Copco, Bell, Bobcat, Bomag, Carraro, Case, Casagrande, Caterpillar, CVS Ferrari, Doosan, Fantuzzi, Fiat-Kobelco, Genie, Grove, Hamm, Hidromek, Hitachi, Hydrema, Hyundai, Iturri, JCB, JLG, John Deere, Kalmar, Kawasaki, Kobelco, Komatsu, Kramer, Kubota, Linde, Liebherr, Link Belt, Manitou, Mecalac, Merlo, Mow, New Holland, O&K, OshKosh, Perlini, Randon, Rosenbauer, Sandvik, Sunward, Tadano, Terex, Volvo, Wacker, Neuson, Wirgen, XCMG, Yanmar

Korišćenjem originalnih alata vršimo uslugu očitavanja opisa greške kvara na svim tipovima motora:

Caterpillar
Cummins
Detroit Diesel
Deutz
FPT (Iveco motori)
Isuzu
John Deere
Kohler
Kubota
Mercedes-Benz
MTU
MWM
Perkins
Scania
VM Motori
Volvo Penta
Yanmar

• Očitavanje kodova grešaka
  • Opis greške kvara
  • Brisanje greške kvara
  • Resetovanje servisnog intervla
  • Resetovanje DPF sistema
  • Resetovanje AdBlue sistema
Kompjuterska dijagnostika kvara na svim tipovima i modelima građevinskih mašina u najkraćem roku na teritoriji Republike Srbije i zemljama u regionu.

• Izlazak na teren
  • Mogućnost plaćanja preko računa
https://maps.app.goo.gl/pJ56VSnYzG244bPv6

Borska 34, Beograd

Informacije i zakazivanje

061/600-5010 (Aleksandar)
064/336-5442 (Viktor)

aschiptuningbeograd@gmail.com

Ponedeljak – Subota 09-18
Nedelja po dogovoru

© 2021 - 2025 ASCHIPTUNINGBEOGRAD

Poslednja izmena:
Filtere hidraulike menjali su na prvom servisu na 50 sat, i filteri i ulje u motoru. Na 250 samo ulje u motoru i filtere ulja i goriva.

Nazad
Vrh