nsnidza
Član
Tako je, isto se radi na 500 kao i na 50Filtere hidraulike menjali su na prvom servisu na 50 sat, i filteri i ulje u motoru. Na 250 samo ulje u motoru i filtere ulja i goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, isto se radi na 500 kao i na 50Filtere hidraulike menjali su na prvom servisu na 50 sat, i filteri i ulje u motoru. Na 250 samo ulje u motoru i filtere ulja i goriva.
Tako je, ja mogu tako da vam potvrdim kako fabrika garantuje sa Shelovim uljima, za sve ostalo ne sme niko da vam garantuje, po sopstvenom nahodjenju radite...Dobro to važi kad se kupi nov traktor.
Čisto jedno pitanje da li slučajno znate koliko je bilo zamrznutih Grešaka kada je rađena dijagnostika i da li je u opšte bila neka greška ?Bili su, nisu rešili problem.
Kolega za motor na DF konkretno 5125 g da li može Shell Rimula Rx 4 turboTako je, ja mogu tako da vam potvrdim kako fabrika garantuje sa Shelovim uljima, za sve ostalo ne sme niko da vam garantuje, po sopstvenom nahodjenju radite...
U prirucniku pise da u prednjoj vuci i prednjim diferencijalima ide isto ulje kao i u hidrulici i menjacu utto 10w30 ali same je poznat po tome da hoce da zajebe prednju vucu i da li bi trebalo zbog toga da se sipa gusce ulje ili?Mi sipamo shell df utto 10w30
Tako je, u prirucniku tako stoji, ja bih pre istrazivao zasto traktor zezne prednju vucu, iskreno znam da je u starije generacije traktora islo gusce ulje, ovo je za novije generacije, ali opet morate navesti koji traktor i koji problemi, da bih mogli diskutovati svi i pomoci vam...U prirucniku pise da u prednjoj vuci i prednjim diferencijalima ide isto ulje kao i u hidrulici i menjacu utto 10w30 ali same je poznat po tome da hoce da zajebe prednju vucu i da li bi trebalo zbog toga da se sipa gusce ulje ili?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
U pitanju je traktor same titan 190 1996 godiste, za sada nema problema sa prednjom vucom i sipam mu totalovo utto 10w30 ali da pitam iskusnije za svaki slucaj bolje spreciti nego lecitiTako je, u prirucniku tako stoji, ja bih pre istrazivao zasto traktor zezne prednju vucu, iskreno znam da je u starije generacije traktora islo gusce ulje, ovo je za novije generacije, ali opet morate navesti koji traktor i koji problemi, da bih mogli diskutovati svi i pomoci vam...
Ja sam gledao da zadovoljava specifikacijeMeni u Silvera po knjizi idu Petronas ulja, samo njih sipam..