DEUTZ

Prednje su Pirelli a zadnje BKT.Možda su prednje originalne jer su izlizane a zadnje su skoro nove pa nisu sigurno.Videćemo kako će služiti, neću se iživljavati nad njim.

Matiću koje je godiste, koliko je plaćen, odustao si od kineza i ostalih poluproizvoda 🙂 Inače sam vozio istog par sezona kod burazera, odličan traktor!

U zadruzi Sava Kovacevic imaju 5 ili 6 komada i najduze su se zadrzali,a kidaju ih i dusu im vade tako da se ne sekiraj pravu si masinku uzeo.A sto idu brzi ko djavoli!

BKT je kod mene prva ugradnja,ali su totalno sranje.Za 5 godina prednje su uništene u tanjiranju od suncokretovih stabljika.Mada i drugar na Jd je 2018 nazuo Trelleborg pa i kod njega slična situacija,a razlog je isti.

Poslednja izmena:
Cudi me da stavljaju Bkt kao prvu ugradnju. Verovatno je to zahtev uvoznika da bi imao nizu cenu ulaznu.

Na slici bih pre rekao da blatobrani nisu fabricki.
Svejedno, babaroga je, srecno Maticu!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pisao sam vec kada sam sklapao Pumu u konfiguratoru u Titanu.Nude se tri proizvodjača guma,traktor dolazi sa jednim nasumice izabranim gumama.Ako ti želiš odredjeni brend od ta tri,taj odabir košta 700-800 eur.Nisam birao pa mi je stigao traktor sa Michelin gumama.
Čestitam Matiću,neka dobro služi.

Poslednja izmena:
Jeli ovaj Dajc motor 1013 kod tebe sada u najslabijoj snazi (130 konja) koja izlazi iz fabrike_ Mislim da smo na jednom agregatu imali ovaj motor na 200 konja.
Pretpostavljam da bi u ovoj podešenoj snazi trebao trošiti k'o upaljač, a i da se može naložiti na 'malo' više snage.. Možda je već pojačan?

Nazad
Vrh