Miladin, dobio si sedmicu na lotu! Da li ti izlazna osovina na mjenjaču ima lufta, da li se može cimati lijevo-desno? Ako se cima. otišao ti je kuglični leža na osovini, koji ne možeš izvaditi prema naprijed već treba skinuti mjenjač i izvaditi na unutarnju stranu mjenjača. Znači za taj semering i kuglični ležaj od par dinara/kuna, najvjerojatnije češ morati skidati mjenjač. To je posao, barem kod mene na mojem Hurlimanu XA86, od cca 5000 kuna/78000 dinara. Ako ti je traktor u garanciji, traži da ti poprave kako treba jer češ cijeli život mijenjat taj semering dok ti ne dopizdi i onda češ sam plačati njihovu tvorničku /konstrukcijsku grešku. Ja sam na svojem hurlimanu došao do malo trajnijeg rješenja za taj semering, sada je isti već cca 450 rh, a ranije sam ih mijenjao svako malo.
Vargas ako možeš malo objasniti kako si riješio to curenje ulja, ovo kod mene kao da propusta na semering a ne na čauru a nije mi jasno zašto kad je sve novo. Stigao je novi semering i gumica za čauru ali još nisam promijenio.