Deutz-Fahr

Kad klip opali čuje se lupkanje, popuštaju se redom cevi od dizni i nađe se koji je cilindar problem kada prestane da čuka.Pitaj kako znam ..bem ga mrtva.

Колега дрш се ти Драгона🤣Знаш га као дете Лего коцкице😀
Ta mani ga, promenio bi ga još danas da mogu... Bio jedan lepi zelenko JD 1550 u Melencima al sam se modio pa je vrv očo. Ubija što nakon jednog dana u njemu u zalepljenom ječmu, imaš pola jutra zemlje u nosu i plućima! 😭
E jedino što je jeftino i jednostavno održavanje.

Da li je neko imao problem sa motorom DF-a da mu nabija pritisak u karteru a crevo za odušak nije zapušeno.
Izgura semering radilice, potroši 12lit ulja za 5 sati rada..... Drugar ima problema sa njegovim DF3580 a meni je totalno nepoznat motor.
Сад са оцем причам каже карике отишле и продувава компресију у картер. Зато је избио семеринг, а на ауспух се не види јер тај мотор ради на већим температурама од мотора на водено хлађење.

Nisam kopetentan dovoljno ali nekako i ja tipujem na karike.
Pogotovo sto je kombajn, pitanje da li je prethodni vlasnik i kako vodio racuna o vazdusnom filteru (pa i taj sadasnji vlasnik-drugar) a svi znamo da prasina za cas oriba karike.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Toliko nahvaljen motor i vidi ga sad, te karike , te pumpa....svasta nesto a generalka kosta ko Zmaj u odlicnom stanju jos i ako uspes naci majstora koji se pravo razume u te motore,

Eve ga, nanu mu naninu! Ispao čep koji je povezan sa izduvnim kanalom pa je deo gasova umesto u auspuh, ulazio u motor, pravio pritisak i zato je izbacio semering i merač. Ujedno se i ulje slivalo u taj isti kanal i pošto ga nije motor sagorevao nije ni moglo biti dima....

Јели чеп уврнут или утиснут? Мора ли се глава скидати, или може на лицино место да се врати?
Е да скриншотовао сам слику за не дај Боже.

Хелп мееее, хитно потребна виљушка бирача брзина за Дајц Фар 3580. Нова, половна само да је исправна.

Па то, нам је последња опција него ајде ако, би могао наћи нову или половну. Добио сам бр од неког лика што растура ДФ комбајне из НС али, ми, се не јавља. Пробаћу ујутро да га опет назовем и КНД. Ако не нађем, којом онда елтктродом да то заварим?

Nazad
Vrh