Kad klip opali čuje se lupkanje, popuštaju se redom cevi od dizni i nađe se koji je cilindar problem kada prestane da čuka.Pitaj kako znam ..bem ga mrtva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta mani ga, promenio bi ga još danas da mogu... Bio jedan lepi zelenko JD 1550 u Melencima al sam se modio pa je vrv očo. Ubija što nakon jednog dana u njemu u zalepljenom ječmu, imaš pola jutra zemlje u nosu i plućima!Колега дрш се ти ДрагонаЗнаш га као дете Лего коцкице
![]()
Сад са оцем причам каже карике отишле и продувава компресију у картер. Зато је избио семеринг, а на ауспух се не види јер тај мотор ради на већим температурама од мотора на водено хлађење.Da li je neko imao problem sa motorom DF-a da mu nabija pritisak u karteru a crevo za odušak nije zapušeno.
Izgura semering radilice, potroši 12lit ulja za 5 sati rada..... Drugar ima problema sa njegovim DF3580 a meni je totalno nepoznat motor.
Radio sam par motora 913 ,ako treba pomoc javi se .Da li je netko imao problem sa motorom DF-a da mu nabije pritisak u karteru a creva za odušak nije zapušena.
Izgura semering radilice, potroši 12lit ulja za 5 sati rada..... Drugar ima problema sa njegovim DF3580 a meni je potpuno nepoznat motor.