sinisa1979
Član
Jesu, to su fiksatori.Ovako, skinuo sam fiksatore tj.blokade ako je to ono sto ja mislim da jeste ona dva kao kajla koji se zasrafe i na taj nacin se omoguci da radi secka a kad ih skinem onda je na taj nacin rucno iskljucena .
Ležajevi verovatno kaput. Ali i ako nisu svakako ćeš morati kupiti nove jer ćeš taj sklop teško rastaviti bez brenera.uglavnom ne vrti se taj magnet oko osovine?
Ma nije ta plastika toliko bitna za rad (služi samo da drži žice, ako je nema treba drugačije pričvrstiti žice iz magneta) ali može se desiti da je prekid unutar te plastike a da se od nje ne vidi. Zato sam je spominjao. Evo ovde je slika magneta gde takođe nema plastike mada postoje rupe koje bi je držale https://agrodoctor.eu/en/drive/1577...-combine-az29174-suitable-for-john-deere.htmlMedjutim posle skidanja onog lima gde se nalaze dve zice tu nema sta da se vidi toliko je mali otvor da samo ta dva kabla prolaze kroz to metalno kuciste, nigde nikakve plastike nista.
Prvo ustanovi da li magnet daje znakove života. Ako ne daje i ako nemaš električara za popravku, nemoj ni rastavljati.Molio bih nekog ko je mozda ovo otvarao ako moze da me posavetuje na koji nacin da to rasturim tj.otvorim i vidim sta se unutra nalazi i u kakvom je stanju
A što se tiče rastavljanja radio sam (i) ja. Trebaju ti zeger klešta, čelična četka, šmirgl papir, imbus ključevi, presa i brener.