Deutz-Fahr

Kad klip opali čuje se lupkanje, popuštaju se redom cevi od dizni i nađe se koji je cilindar problem kada prestane da čuka.Pitaj kako znam ..bem ga mrtva.

Колега дрш се ти Драгона🤣Знаш га као дете Лего коцкице😀
Ta mani ga, promenio bi ga još danas da mogu... Bio jedan lepi zelenko JD 1550 u Melencima al sam se modio pa je vrv očo. Ubija što nakon jednog dana u njemu u zalepljenom ječmu, imaš pola jutra zemlje u nosu i plućima! 😭
E jedino što je jeftino i jednostavno održavanje.

Da li je neko imao problem sa motorom DF-a da mu nabija pritisak u karteru a crevo za odušak nije zapušeno.
Izgura semering radilice, potroši 12lit ulja za 5 sati rada..... Drugar ima problema sa njegovim DF3580 a meni je totalno nepoznat motor.
Сад са оцем причам каже карике отишле и продувава компресију у картер. Зато је избио семеринг, а на ауспух се не види јер тај мотор ради на већим температурама од мотора на водено хлађење.

Nisam kopetentan dovoljno ali nekako i ja tipujem na karike.
Pogotovo sto je kombajn, pitanje da li je prethodni vlasnik i kako vodio racuna o vazdusnom filteru (pa i taj sadasnji vlasnik-drugar) a svi znamo da prasina za cas oriba karike.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Toliko nahvaljen motor i vidi ga sad, te karike , te pumpa....svasta nesto a generalka kosta ko Zmaj u odlicnom stanju jos i ako uspes naci majstora koji se pravo razume u te motore,

Eve ga, nanu mu naninu! Ispao čep koji je povezan sa izduvnim kanalom pa je deo gasova umesto u auspuh, ulazio u motor, pravio pritisak i zato je izbacio semering i merač. Ujedno se i ulje slivalo u taj isti kanal i pošto ga nije motor sagorevao nije ni moglo biti dima....

Јели чеп уврнут или утиснут? Мора ли се глава скидати, или може на лицино место да се врати?
Е да скриншотовао сам слику за не дај Боже.

Nazad
Vrh