Deutz-Fahr

Ovako kad zatvorim bude bas cisto, ali ima i rasipa.

Ovako kad otvorim bude prljavije, ali ne bude puno rasipa..
 
Druze ti sejes iza sebe, bar 50% prospes ako drzis sito kao na prvoj slici
Otvori to sito pa vidi drugo podesavanje gde i sta moze biti.
Najbolje otvori malo, uzmes u saku zita pa bacis odozgo, kad sve prodje tad je dovoljno otvoreno...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Da li je tko pravio difuzor slame na 6slamotresa kombajnu?Treba mi crtež sa mjerama ako je tko pravio.Radi se o 3610 kombajnu.
 
Kod mene se pojavio problem. Dobio sam riješenje za podsticaj ali fabrika više ne prima narudžbe za model 5080 D Ecoline euro 4, sada rade euro 5 i nemože biti isporučen na veijeme i vjerovatno je i skuplji. Sad razmišljam o E seriji i raspametio sam se koji d gledam, koliko konja koliko cilindara. Ima li ko kakvu preporuku pošto ovde ima poznavalaca eve marke.
 
Zna li netko kojeg majstora sto ugradjuje rotofreze na adapter za kukuruz za kombajn?Ako bi mogao da da broj ali i da taj ide u Hr.?!
 
Imam povoljno adapter za kukuruz 6redi ali nema na njemu tarup dole pa bi da ga ugradim a vidio sam reklamu da neki u Srbiji dolaze i ugradjuju ali ne mogu nigdje da nadjem tu firmu vise na facebooku.
 
Nasao broj od tog covjeka i kaze da ce za 1900eura doci i ugraditi freze na 6redni adapter za kukuruz.Da li je to puno para i da li je to ko radio od vas?!
 
Da li je neko negde nasao gotovu deutz fahr boju. Jedino sam nasao kod ferenceka u Hrvatskoj i 1l je 15e. Isao sam u farbaru da pitam posto bi mi smuckali i rekli su da rade samo akril i da je 1l 25e, akril mi je i skup a i nepotreban jer je to poljo masina.
 
Imam kombajn Deutz Fahr 3580 sad tražim kukuruzni adapter za njega ,dvoumim se šta uzeti 5 ili 6 redi.Dali neko ima takav kombajn i šta bi mi preporučili?

Sent from my moto g(6) using Tapatalk
 
Ja sam ih kod nas vecinom vidjao sa adapterom od 4 reda, mada ni 5 redi mu nece stvarati problem jer ima bunker od 5000l i 150ks. 6 redi je upitno, mislim da je tu obavezan treci klip.
 
Treći klip bi stavio i ako kupim petoredni,ima motor 170ks,razlika u težini nije po meni velika oko 400 -450 kg je teži 6 redni preklopni fanrini ili capello.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk
 
Ja sam imao prilike da radim sa 3580 i 6 redova capello sklopivi. Svaki dan dosipaj ulje u hidraulik, curilo na sve strane. 3 klipa je imao, jako sporo podizao. Msm da je 5 redi puna kapa. Ja bih pre uzeo 4 r nego 5.
 
5 redi taman za 3580 .

643775f5e4d06c07ebab2f8a019b12a3.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nazad
Vrh