prnjavor3
Član
Pozz nakon puze od par god. Stekao sam jednog df m770 sa cijelih 700 rh pa bi mijenjao ulja u komplet kombajnu. Zanimaju me količine i viskozitet svih ulja,motora,hidraulike i mjenjača. Pooz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lezaj stao i odsekao je na kraju otpala pogonska remenicaBilo je na kp, neki lik prodavao df u delove, pogledaj tamo.
Sta se desilo tvojoj osovini?
Odkud ne mogu da nabave? Vidim na internetu da imaju..Da li neko zna gde mogu nabaviti osovinu slamotresa za deutz fahr 2680?
KND novi sad, agro fd i agrimar nemaju i ne mogu da nabave
Zvao sam u srbiji sve redom kazu nema kod njihovih dobavljača. Jedino da pokusa iz hrvatske drugog izbora nemamOdkud ne mogu da nabave? Vidim na internetu da imaju..
Imas u Hrvatskoj agromodus, ferenceka, jakopica..
Imam ja neki kataloški broj 06510594Ako ti sta znaci mogu ti dati broj iz kataloga dijelova..
Nesto cu probati hvala u svakom slucajuTo je taj broj..
Ima i par dobavljaca u bih, pa sad vidi iz koje ti je drzave lakse preuzeti.
Agro fd nema i ne mogu da nabave. Vise bih voleo da nadjem originalnu ne znam kakvog je kvaliteta kad naprave jer nije bas jednostavno za zamenuProbaj u Agro FD.
Ako nemaju orginalnu, mislim da prave osovine slamotresa.
A imas i u Adi dosta njih koji rade delove za kombajne, pa pokusaj.