nesic
Član
Decko iz Beceja radi traktore i kombajne. Mogu poslati broj na pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se poceo tapacirung odvaljivati pa sam samo toplim lepkom polepio. Pito ovog jednog koliko bi me izaslo i kaze oko 20-30e pa sam odusto jer je jedina funkcija toga da lepo izgleda kad se prodaje. Mislim da je neko pisao da je lepio lepilom u spreju tapacirung ali nekad nema fajde jer spuzva pocne da se kruni pa ne mozes zalijepiti.Imam 3630 i u kabini mi se odljepili tapacirunzi da li je to tko radio kako bi se to moglo rijesiti?Da li je tko to probao mijenjati jer se bojim to oderati kako cu drugo staviti jer ako spuzvica ostane kako da naljepim drugi tapacirung..
Hvala ti puno druze... Imam ja zetora 7745 pa cu sutra bas pogledati, daj boze da moze da odgovara.. Nego jel imas isti kombajn m3480 ili drugi..Odgovara od ursusa ili zetora ja sam menjao na svom naj jeftinija varijanta..
Je li 1080 jos uvijek u voznom parku?Sliko bi ja. Samo bi mi trebo blagi prevod ovog svega
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Znaci na kanalu uvlacnom postoji sajla koja se kaci na onu skalu kod kabine desno dole .Po tome mozes gledati visinu kanala.Meni je to pokidano pa bi napravio.Sliko bi ja. Samo bi mi trebo blagi prevod ovog svega
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Nije. Odputovo je pre 10-ak danaJe li 1080 jos uvijek u voznom parku?
Otvori gornje sito jos...Cuo sam da ljudi blindiraju povratnu masu da sve ide u bunker.Da li ti ili neko drugi moze da mi objasni kako se to radi ili da posalje sliku ako je u mogucnosti.
Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk