tesla
Član
Valda se računa unutrašnja tj. radna širina hedera, a ne spoljna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Manjevic Bez ljutnje ali.... Ti gde god ides nesto da gledas, ti hoces da kupis po ceni kojoj ti hoces,svuda recenica.... Ja bi mu dao toliko, ja bi mu dao toliko.... Nisu to bombone da mozes da se cenaks bas toliko. Inace ako te zanima mozda ima TX34 za oko 16-18000e zitna varijanta.. Coveku gori za pare. Moram samo proveriti ako nije prodat.
taj u Djurdjevu sam gledao. Ako na TX34 mislis.
Pa zato što moraju biti svesni da se kombajn u ovoj godini ne može prodati po punoj ceni. A pre svega ne žuri mi se.
Pa u šleper sa ceradom kipujes sa strane, otvorite ceradu.A steper sa ceradom? Tamo mogu samo veći kombajni....
Kako izgleda elevator? Moze se desiti da donji lancanik lomi zrno. Jel zdrav lim koji deli elevator na pola?Ko mi resi problem na kombajnu.Ja mu licno donosim 2 gajbe piva!
U pitanju je 3580 hts a problem je sto imam puno loma u kukuruzu 8-12%.Korpa je nova kupljena u beceju (Atila) i nije od Gala.Nove sine,nov lanac ovrsene mase.Sve je stelano po ps korpa mi je skroz raspustena mislim ne kruni sapurike.Ts korpa skroz raspustena i obrtaji smanjeni isto i bubanj 420-430.Povrat nemam jer sam donja sita izbacio a gornja skroz otvorena.Privodni lanci u grlu podignuti.Nemam vise ideju do cega je.Jedino jos spirale da promnim?A do sada nisam verovao ljudima kada kazu da ts lomi kuk.ali izgleda da cu da promenim misljenje.
slika moje korpe:https://www.google.rs/imgres?imgurl...9nWAhXGI1AKHat_D8sQMwhKKBowGg&iact=mrc&uact=8