Deutz-Fahr

Valda se računa unutrašnja tj. radna širina hedera, a ne spoljna.

Normalno da se to racuna u njivi.
Ali kada treba da podjes do kuce, onda se racuna spoljna mera hedera.

@Manjevic Bez ljutnje ali.... Ti gde god ides nesto da gledas, ti hoces da kupis po ceni kojoj ti hoces,svuda recenica.... Ja bi mu dao toliko, ja bi mu dao toliko.... Nisu to bombone da mozes da se cenaks bas toliko. Inace ako te zanima mozda ima TX34 za oko 16-18000e zitna varijanta.. Coveku gori za pare. Moram samo proveriti ako nije prodat.

@Manjevic Bez ljutnje ali.... Ti gde god ides nesto da gledas, ti hoces da kupis po ceni kojoj ti hoces,svuda recenica.... Ja bi mu dao toliko, ja bi mu dao toliko.... Nisu to bombone da mozes da se cenaks bas toliko. Inace ako te zanima mozda ima TX34 za oko 16-18000e zitna varijanta.. Coveku gori za pare. Moram samo proveriti ako nije prodat.

taj u Djurdjevu sam gledao. Ako na TX34 mislis.
Pa zato što moraju biti svesni da se kombajn u ovoj godini ne može prodati po punoj ceni. A pre svega ne žuri mi se.

Gledao sam oglas par put. I meni se svidja, ali mi je prevelik heder.
A i ne mogu dati 30.000e

E, taj ne može da kipuje u visoke kade, naprimer kada posalju za suncokret. Ili ako neko pošalje steper sa ceradom, ne može od gore. Al sam komplikovan. :bravo:
Samo 3580,3610.... :osmeh:

taj u Djurdjevu sam gledao. Ako na TX34 mislis.
Pa zato što moraju biti svesni da se kombajn u ovoj godini ne može prodati po punoj ceni. A pre svega ne žuri mi se.

Jel fali nesto tom u djurdjevu....? Nista, sem sto treba lova.
Moras i ti biti svestan, da covek koji prodaje 2-3-5 komabaja ako kaze da je ta cena onda je to cena, njemu ne igra ulogu tih 20-30-50000e kada ima zalihe za narednih 5godina....

A ovaj dole sto je spominje DF4080 kod tog je cena ta i kraj, ja se ne secam tacno, ali pre 7-8 godina kada je drugar kupovao rastali su se na 50e ili 100e... Drugar nudio veceru da plati gde hoce prodavac da idu, a on samo zapeo za tih 50e ili 100e i na kraju se rastali, ovaj nije hteo iz inata da mu da, a ovaj iz principa nije hteo da spusti.... Cena je bila skoro ko 2 DF 3610

Ovaj 4040 je bas ko bombona bar na slikama.

Jel, a šta tebe interesuje sta i koliko cu ja da ponudim.
Kod Ace je skoro prodat 35.80 kome je goreo motor za 18.000e. Ali sam malo zakasnio.
Nije mi hitno i cekam.
I na tom u djurdjevu ima da se radi. Te pare vredi.
Covek mi je taj spustio na 15.500e. I to nije mnogo, ali mi se ne svidja i kraj.
A taj 4040 je sigurno 30-32.000, toliko nemam.
Da imam kupio bih 4060.

Poslednja izmena:
Pa da nemam druga posla. Treba da ga ubacujem izmedju stubova od poluprikolice jedno 7-8 puta za ceo steper.

Ja treba da tovarim 10-12 slepera utiču u zetvi psenice, tako da ne bih tako.
Naprimer Claas 76-78 izvlače lulu pod tim polozajem da se dobija na visini.
Naprimer na 76, 78 kada se lula produzi 1,2m a to mu je taman do kraja repa, i da se odradi kao na lexionu da curi na kraj. E onda on može da puni sta hoces.

Ko mi resi problem na kombajnu.Ja mu licno donosim 2 gajbe piva!
U pitanju je 3580 hts a problem je sto imam puno loma u kukuruzu 8-12%.Korpa je nova kupljena u beceju (Atila) i nije od Gala.Nove sine,nov lanac ovrsene mase.Sve je stelano po ps korpa mi je skroz raspustena mislim ne kruni sapurike.Ts korpa skroz raspustena i obrtaji smanjeni isto i bubanj 420-430.Povrat nemam jer sam donja sita izbacio a gornja skroz otvorena.Privodni lanci u grlu podignuti.Nemam vise ideju do cega je.Jedino jos spirale da promnim?A do sada nisam verovao ljudima kada kazu da ts lomi kuk.ali izgleda da cu da promenim misljenje.

slika moje korpe:https://www.google.rs/imgres?imgurl...9nWAhXGI1AKHat_D8sQMwhKKBowGg&iact=mrc&uact=8

Ko mi resi problem na kombajnu.Ja mu licno donosim 2 gajbe piva!
U pitanju je 3580 hts a problem je sto imam puno loma u kukuruzu 8-12%.Korpa je nova kupljena u beceju (Atila) i nije od Gala.Nove sine,nov lanac ovrsene mase.Sve je stelano po ps korpa mi je skroz raspustena mislim ne kruni sapurike.Ts korpa skroz raspustena i obrtaji smanjeni isto i bubanj 420-430.Povrat nemam jer sam donja sita izbacio a gornja skroz otvorena.Privodni lanci u grlu podignuti.Nemam vise ideju do cega je.Jedino jos spirale da promnim?A do sada nisam verovao ljudima kada kazu da ts lomi kuk.ali izgleda da cu da promenim misljenje.

slika moje korpe:https://www.google.rs/imgres?imgurl...9nWAhXGI1AKHat_D8sQMwhKKBowGg&iact=mrc&uact=8
Kako izgleda elevator? Moze se desiti da donji lancanik lomi zrno. Jel zdrav lim koji deli elevator na pola?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Razdelni lim u elevatoru je bio pokidan ali to smo zamenili novim.Samo ne znam koliko nisko ide taj lim do zupcanika.Kod mene je otprilike 10cm od zup.Sutra cu da izmerim.
Vec razmisljam da smanjim obrtaje na variatoru bubnja.Onu remenicu pozadi da povecam,samo ne znam koliki precnik moze da se nabudzi.

Nazad
Vrh