banePA
Član
Ja mislim da je 4,2 mali heder za njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne postoji nesto kao "mal heder". Ako kombajnu fali mase malo se brze poveze i to je to.
DF 35.75 s 3.6m hederom kod kolege radi savrseno dobro. Vikali mu svi da je to "mal heder" za taj kombajn al gle cuda, on kosi vec trecu sezonu s njime. Fahr 1302 isto tako 3.6m heder radi vec 15 godina bez greske a i za njega su pricali da ima manji heder nego 142, da tu mora biti siri...
36.10 se isporucovao s 3.6m hederom po zelji iz tvornice tako da ne pricajte bez veze...[/QUO
Tvoji postovi su uglavnom ok ali ovoga puta nisi u pravu,zamisli claas lexiona 750 sa hederom 3,6 m ili cetvorobraznim adapterom ??On moze da proguta masu ali kosa ne moze da pokosi jer bi mogao da ide 15 km/h,isto i u kukuruzu,ako se lanci krecu 12 km/h koliko bi taj lexion trebalo da ide sa 4 reda,25 na sat???Bio sam pre desetak godina na nekom predavanju i onda je neki mehanizator objasnjavao kako se na kombajn mogu kaciti maksimum klasa iznad ili ispod hederi i adapteri od propisanih,sve ostalo je budalastina...