Deutz-Fahr

Nasao sam neku radnju u kisacu,prodaju delove za ursuse,zetore itd. I vidim da imaju na sajtu takvu sklopku.zvacu ih sutra.Stojan-ki javljam se u pp

@robert, probaj sklopku da popraviš, nema tamo monogo filozofije, samo ako je namotaj ispravan, kontakti se lako poprave.

Crko alanser pa je i sklopka otisla,to jest sve funkcionise samo ne daje 24v alanseru.nisam razklapao.ali bas cu probati sutra.

Zbog lampice sam radio generalnu motora.Ubaci mehanički manometar čisto da vidiš šta se dešava sa pritiskom.Možda je uljna pumpa kaput...

Meni na NH i dan danas pali lampica za ulje na malom gasu. Čim sam ga uzeo ugradio sam mehanički manometar i otklonio sumnje.
Zavrnite negde mehanički merač i sve će ti se samo kasti.

Kod mene na dzoniju ceo dan sija lampa, a imam meh.man. On meri uvek vise od dva kad je ladan preko 3 tako da ne diram nista.

Merelili danas pritisak, na leru 4.8 a pun gas 6
Izgleda da je davac (indikator) riknuo, sutra treba elektricar da dodje al tek u vecernjim satima, a ja bi skidao kukuruz, da li bi smeo voziti tako, posto je pumpa i pritisak ok?

Naravno da smeš,ali ako se slučajno nešto desi sa motorom,a uvezi podmazivanja,ti nećeš znati stvarno stanje zbog indikatora koji te laže.

Pitanje, ako neko zna, gdje se ima za uzeti zadnja osovina (pogonska) slamotresa za DF 3540. Takodje me zanima zasto se na navedenom kombajnu zacepljaju zadnje dvije kaskade kada se vrse psenica sa osljem i u kukuruzu?

- - - - - - - - - -

Niko nista?

Nazad
Vrh