Deutz-Fahr

Od ovog coveka sam kupio kockastog Leoparda ako se dobro secam?

Ko još hoće da se ponovi sa 35.80 ?

Elem, da li neko sa foruma dolazi da vidi kombajn sutra ? Iz Kukujevca...

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Da. Ako dođe pravi kupac. Za sad samo zagledači.

Javi ko dolazi iz kukujevaca. Ja nisam. Imam dva. Za sad nam netreba kombajn

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Nije bio niko. Možda su mislili na sledeću nedelju.

Hm. Oni nesto pucaju na veci. Mada neverujem. Nemoze 3580 da zameni 76-icu i 3480 zajedno.

Gde moze da se nadje osovina slamotresa(pogonska,prednja) od DF 2780? i dali pase od nekog drugog DF?moze i polovna :ppozdrav:

A od kog tipa pase?ako drugo ne nace se u hrvatskoj,samo sto ne znamo dali pase od nekog drugog tipa

Moze on 3.6 da nosi. Uglavnom dajcevi imaju manji heder zbog uzih puteva po inostranstvu gde su radili.

Isto i onaj John deere 1055 sto sam postavljao slike ima 3m heder na metarski dob. Pa to leti po njivi.

Pa ne bas. Ali ide brze od zmaja. Protok je isti, isto tako i ucinak. Uzi kombajn i uglavnom (deutz) manji potrosac.

Ja znam da je za 142 idealan 3,6m heder, ali bez secke.
Kada bih stavljao secku nazad mislim da bih trebao i gore staviti jaci motor.

142 na kojem sam se ja ucio je imao srezan heder na 3.6 zbog prolazenja kojekuda i zadnje 2-3 godinie je kolega namontirao zmaj sjecku s fiksnim nozevima na njega i isao je bez brige i uz brdo i po ravnom.

Prodao ga, kupio DF 35.40 i preporodio se (logicno, zar ne). Jednako ga vozi i odrzava kao sto je i zmaja ali DF je jednostavno 30 puta bolji stroj. Samo kaze da mu na DF jako fali grijanje kabine. Izmisljao je neko grijanje preko motornog ulja ali nije uspjelo. Tad je dao dosta para za taj kombajn ali kaze da se nikad za nikad vise ne bi vratio na zmaja. Bolja kabina, brzi na cesti, brzi na njivi. Puno se manje kvari nego zmaj. Kod nas ima djelova za njih i nisu nesto preskupi ali ih ne treba toliko cesto kao za zmaja.

Cista logika je da je jednostavno bolji stroj, mislim da nema potrebe previse razmisljati o kupovini boljeg stroja ako postoji mogucnost.

Nazad
Vrh