Deutz-Fahr

Da li neko moze da mi da broj od nekog majstora za dajc motore? Zakucao mi motor na djuri pa mi treba expresno sredjivanje.

Drugari ima li ko iskustva sa kombajnom 35.40 godiste 1992. Kakav je to kombajn, jesu li dobri imaju li problema kakvih.
Sta savjetujete? ? Ovaj sto sam gledao ima oko 2100 rs izgleda ko nov cijena je oko 23 000 eur

Možda bude jedan odličan 35.80 na prodaju na jesen.
Zavisi kako odradi kokice.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

gde da nadjem malu poluosovinu i spojnicu za istu na reduktoru desnom na faru 1302.:sta:

- - - - - - - - - -

gde da nadjem malu poluosovinu i spojnicu za istu na reduktoru desnom na faru 1302.:sta:

a kakav je taj Fahr mislim ta serija 35. tu je razlika u jačini motora i veličini bunkera. 35.40 ima 121 konja i bunker 4400 litara a 35.80 160 konja i 5200 litara bunker.

35 je odlična serija, ali je razlika taj kombajn 35.40 je manji kombajn 120ks je motor bf6l913 bez turba koliko ja znam, cini mi se daa klimu nisu imali, mozda grjesim i oni su pravljeni samo sa varijatorskim pogonom, dok 35.80 ima 160ks motor isti samo s turbom, ugl svi 35.80 su hidromati lakse upravljanje kombajnom, i veci ucinak ...

35 je odlična serija, ali je razlika taj kombajn 35.40 je manji kombajn 120ks je motor bf6l913 bez turba koliko ja znam, cini mi se daa klimu nisu imali, mozda grjesim i oni su pravljeni samo sa varijatorskim pogonom, dok 35.80 ima 160ks motor isti samo s turbom, ugl svi 35.80 su hidromati lakse upravljanje kombajnom, i veci ucinak ...
A s obzirom da radis u Fabrici slabo si pokazao znanje. 35.80 imas u 3 varijante. Varijatorski, hidro i hts (sa turbo separatorom)

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

POMOC!Gde se mogu kupiti sferne caure za 3580.To su one sto idu sa desne strane od motora na pogonsku osovinu.Inace kupio u knd po 3500din.Ali kao da je neko sa sekirom pravio.Trebalo bi jedna u drugu da naidju u mikrometre a ne da se presvetli kroz nih.Ako neko nesto zna zamolio bih da podeli informacije.

Komsija se ponovio 35.80, jedan od boljih kombajna u selu.
14o0xp5.jpg

Nazad
Vrh