Deutz-Fahr

Da li neko možda ima da proda blindu za skupljac kamena ? Lakše da kupimo gotov deo, nego da pravimo. Danas bili u Vajskoj, da kupimo ali nema niko taj deo.

7c858f34456da4672a68e62200e5d3f2.jpg

Nesto slicno ovome sa slike. 30x126cm 3-4mm.
Ako neko ima, neka se javi, dogovorićemo se oko cene.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

I ja sam čuo da može bez svega. Ali hoćemo sve po PSu da se odradi kad već radimo.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Ne valja bez blindi raditi kuruze,udju klipovi i cokanji pa dob ode u debalast,a i losije kruni,nadam se da ste svi videli kakav je dob na krunjacu za kuruze.

Ako nekom bude trebao podatak za pritisak punjenja hidraulicnog akumulator. Napunio sam na 40bara i napokon amortizuje heder

Imam problem ove godine u soji nmotava mi stabljiku na pogonsku osovinu grla i dize sine na uvlakackim lancima i pocinju da lupaju o gornji lim i onda pocinje muka nikako ocistiti.inace 7 godina imam fara 1300 i nikada mi se to nije desavalo.sumnjam u dve stvari ili mi je ulaz korpe previse zatvoren ili je mnogo zelena stabljika,da li je jos neko imao takvih problema.Da dodam malo su losiji uvlakacki lanci ,malo su istegnuti.

Ove godine se svašta dešava u soji.Zrno zrelo a stablo zeleno i jako.Kod mene na Zmaju mota masu na biter.Na biteru su češljevi pa se razmišljam da ubacim 2 lopatice i da ide tako u kombinaciji lopatica-češalj.

Код мене, као што сам поменуо у теми соје, Клас Медион није могао урадити Саву влаге зрна 12,8% због још сирове стабњике. Тако да, није до комбајна, до соје је.

Da se nadovezem ja sam skinuo zastitne limove oko osovine pre 4godine i nikada nije moto ove godine vratim limove i ni na pola duzi nisam dosao zagusi .jednostavno taka godina samo patnja ucinak nikakav.

Ja sam to na zmaju skinuo pre 5 god. i vise nikad nije namotavalo, kad skidam grlo zbog adaptacije nikad nisam zatekao namotane trave i sl. dok ispod zastitnih limova uvek je bilo i to podosta

Ja sam to na zmaju skinuo pre 5 god. i vise nikad nije namotavalo, kad skidam grlo zbog adaptacije nikad nisam zatekao namotane trave i sl. dok ispod zastitnih limova uvek je bilo i to podosta
Mom prijatelju se pre par godina zapalilo grlo jedva su ugasili,a imao je zastitne limove i upravo zbog toga i ja sam skinuo limove

Sima71

To se dešava i članu sale ratar na njegovom zmaju.... indentični problemi

Konačno rešen problem, ti zaštitni limovi moraju biti uz sam lančanik ili kraj grla da lančanik nemože da je provuče sa strane, bukvalno samo da nečešu lim i sad nema problema, prvi put kad smo dovarivali na te limove lajsne od lima da se smanji zazor jedan nije dobro odrađen i morali smo ponovo ga doraditi pošto nije moglo terati, svo je grlo deformiso dole gde se španuje lanac, usput blindirali i skupljač kamena, bio me iskido do kraja sa tim, srećom nepušim:osmeh:, inače ima i do soje, apolo lakše radi od save, probao i zeleniju da radim i ide.

E drago mi je da si konačno rešio taj problem sa namotavanjem soje.....:ppozdrav:

Jesi možda ostavljao apolo za seme :sta: pa da stanem u red ili da se prijavim :osmeh: :off_topic:

Da li zna neko zasto mi na df 3580 kada spustam heder zaglavjuje.Da li je to do el.ventila na razvodniku ili je nesto drugo?A ako jeste,kako se on menja.I koji je za spustanje?Da i koliko lopatica ima na elevatoru ovrsene mase?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh