Bobo
Član
Bobo to kod tvog drugara su neke krsine, 142 koja se iole odrzava ne kvari se tako lako, a u toj meri ne sigurno
biter se ne raspada tek tako, ko zna kad je bio nacet
Obadva njegova kombajna su dobro utegnuti kako vi to kazete ali niz nesretnih dogadjaja se tako odvijao kako sam i napisao. Covjek jednostavno nije imao srece s biterima te godine a ne znam sta se jos izdesavalo u medjuvremenu. Znam samo da je kraj svoja dva uredna kombajna kupio i treci koji je kao nov izvana i iznutra...
Pitaj boga od kad su obadva bili naceti ali obadva njegova kombajna u kukuruzu idu 2. pun varijator. Puno sam puta pisao o tim kombajnima i kako se teraju i odrzavaju ali mi mnogi ovdje ne vjeruju.
Tema je D-F kombajni i samo skrecem paznju da i kraj dva zdrava 142 koji znaju dobro "iznenaditi" dodje covjek s DF koji odradi posao njih obojice bez da se oznoji. Samo treba dobra logistika da se od njega odveze zrno jer se po cjeli dan ne gasi. Udobniji strojevi u kojima se sofer ne umara kao u istocnim strojevima...
Vise nije ni DF toliko skup kad se vidi koliko kod vas cjene zmajeve a dokazano u dvije sezone da jedan 1080 mjenja 142 bez ikakvih problema a s puno manje komplikacija. U pocetku das malo vise para a kroz dulji period imas puno bolji i pouzdaniji stroj.