Nije istina za ĐĐ i DF, ovako kombajn 4660h Deutz Fahr je prvi napravljen u Županjskoj tvornici pod imenom Deutz Fahr, to su bili kombajni Đuro Đaković Globus tj. to je bio zadnji ĐĐ kopija toplinera, onda su talijani kupili tvornicu i siljili svoje naljepnice, nakon toga izlazi novi kombajn 56xx od 5650-5690, nova kabina, vazdusni motor izbacen, duzi slamotresi bla,bla bla, ali je to bio veliki kombajn i skup, onda su izbacili kombajn 6040 tj. eko kombajn, koji je isti ko df 35.80, nakon toga izlazi nova serija 6, 6060-6095, nakon toga je izasao c9000 c9205-c9206, totalni preokret puno stvari izmjenjeno, ojacano rjeseno heder do 9m, onda izlazi c 7205 i c 7206, nakon njih lane u ljeto pusten u rad protoip nasljednik kombajna 6040, c6205, i pred kraj 5mj su lansirali novog Actora, puno tu izmjena ima, nije to ni slicno ĐĐ ja sam raspravljo s nekim gospodinom u ns na sajmu, i onda je vidio da sam u pravu, to vise toplineru nije slicno a kamoli đđ, dobri kombajni, lane su švabe kupile 120 komada, opet sve je stvar ukusa, ja da novo kupujem kupio bi novog Tucana jel za mene je Claas NO1, e sada nekom i klas prosipa, svaki valja nema tu govora a pogotovo novo
Da ne govorim da smo mi mala tvornica sa 350 zaposlenih a jedan kombajn nosi na sebi 25 000 pozicija i koje cega, nemamo mi razvoj da razvijemo novi tip kombajna za mjesec dana, Zasto je švabo odustao od kombajna, razvili su toplinera 8xl, onda je razvoj u Njemackoj potrosio 10 mil DEM, da bi na kraju taj kombajn bio totalni promasaj, a tvornica u Lauingenu i županjska je nebo i zemlja ...