Deutz-Fahr

Mozete li mi reci kakva je kombajn fahr m922 u odlicnom je stanju covjek daje pod garanciju. U globalu kakv je kombajn ?

Hvala putine na odgovoru, kombajn je stavrno u odlicnom stanju, garaziran, skor da je vecina njegovih fabrickih remenja na njemu. Vidi se da je malo radio. Obraticu paznju na varijator.

zanima me gdje ima djelova kod vas za df-a

za mog đuru, isto je kao i df 770, trebam set za reparaciju razvodnika hidraulike, pa da krenem lagano raditi kombajn dok nedođe sjetva

curi cjeli razvodnik, tako da je to obavezno za napraviti, kao i cilindar variomata, i to moram negdje odnijeti reparirati

Sve to možeš sam, rasklopiš polako, sve gumice i manžetne po dimenzijama nađeš na tom sajtu, a možeš i da ih pozoveš da pitaš za šta nisi siguran. To ti je najjeftinija varijanta, i znaš šta si uradio :ppozdrav:.

Mislim da to nije problem srediti, sada bi to volio napraviti do sjetve, pa ću ga skinuti ovih dana, i rastaviti, već na kraju skidanja suncokreta sam morao dolivati ulje, i kada dižem heder, počeo je dizati i vitlo, sve je bilo masno, dobro pa se nisam zapalio, jer stavljanjem onih originalnih paprika na heder, koje su dugačke sigurno 1,5m i dosta teške, dobio je puno veće opterečenje, i tada je propišao, iako je prije toga bio malo musav, al to nije bilo ništa

Pozz forumasi dali bi mi ko znao reci kako se ponasa Fahr m900 ili m922 sa kukuruznim adapterom 3 reda i dali slucajno mogu radit sa 4 reda?

Ja imam m1002 i nosim 4 reda adapter. Kolega ima m1080 i isto nosi 4 reda adapter, jest da su i kod mene i kod njega motori 5 cilindara(90ks), a kod tebe 4 cilindra(75ks). Par sela kod mene imao je covjek kombinaciju m900 i cetiri reda adapter.. Kod nas moze sigurno nositi 4 reda, jer nemamo velike prinose kukuruza po ha, dok u Srbiji to je vec veliko pitanje, mozda bi i moglo ali bi bilo sporo... Evo par slika, imam i video, ali ne znam postaviti..
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]

E mislim da je to malo teze, puno teze, mozda bi i moglo, samo koliko bi izdrzao motor. Gume su 18.4-26..

Odo u nedjelju pogledati jednog sa 3-rednim adapterom bez sjecki zato se informisem dali da kupim i sa kukuruznim ili samo sa psenicnim pa da trazim 4 reda kukuruzni.

- - - - - - - - - -

A kad bi uzeo ovaj 3-redni i samo ugradi sjecke dali bi to bilo ok?

Imam 200kg nazad i opet ga vaga, dize, pogotovo ako se moram vratiti u nazad, tad se redovno zadnji tockovi odvoje od zemlje. Jednom smo kolega i ja stojali na stepenicama, kolega 105kg, ja 75kg i 20okg tegova, i otac se u psenici spustao niz brdo i odvojise se na kratko zadnji tockovi od zemlje.. Pandur81, razlika je samo u godistu. M900 se proizvodi od 1974 do 1978, a od 78-81 m922, nikakve druge razlike nema..

Nalazio sam na oglasima razlicite snage motora npr-m900 od 75,82 87 ks a na kondeti pise 74 ili 83ks dali ima takvi motora ili je greska u oglasima?

- - - - - - - - - -

Same kako si ti zadovoljan sa Fahrom?

Nazad
Vrh