Deutz-Fahr

Pozdrav kombajneri! Ja imam 2680 i na njemu kosu od 3m pa bi je menjao za 3.6m dali znate nokoga ko je zainteresovan?

Pozdrav clanovima ! Jel ima neko mozda fahr M1300 141 KS / 104 kW. .
Interesuje me potrosnja po ha ili jutru , ucinak u zitu i soji

pogledaj jel ima predviđeno mjesto, kod mene imaju nosači i čep na hidraulici gdje je predviđena ugradnja, i kao preporuka je kada se stavlja suncokretni heder da se stavi i 3 klip, jer je adaptacija koju imam originalna i dosta teška

I kod nas postoji nosac. Pitanje je samo da li odgovara duzina klipa i jacina opruge. I ja sam zainteresovan za nabavku klipa ako se moze naci. Kod mene fali desni klip. Imam levi i srednji. Taj srednji stoji po malo udesno pa ga nismo prebacivali.

Da li je neko krunio kukuruz na zaitnoj korpi?Ja imam korpu sa vecim zazorom izmedju zica pa me majstor nagovara da probam.Kaze da su ljudi i tako radili i nije bilo problema.E sad,koliki ce biti lom i da li ce te zice na psenicnoj korpi izdrzati.A u pitanju je 3580hts.A ako ne moze opcija mi je da kupim korpu od Gala-becej.I kakve su njegove korpe?Cuo sam da su mu dosta retke te poprecne sine.

Kod mene na samom razvodniku (na zadnjem delu gde je ručica za spuštanje i podizanje hedera) ima vijak (M6 sa kontramaticom) sa kojim se šteluje brzina spuštanja, u suštini to je graničnik dokle može ventil (ručica) da ide, i ograničava protok ulja, time i brzinu spuštanja. Isto bi trebalo da je i na elektromagnetnom razvodniku.

Stigao lezaj i kuciste polu-osovine tocka. Za par dana treba da stigne i vucni remen..
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]