hvala
ipak sam uzeo, pa što bude
zmaja sam gledao jednog, al je čovijek bio pošten i rekao da je glava puknuta, i druga opcija je bila uzeti ovog ĐĐ, je skuplji od zmaja, a ima kabinu sa svim staklima, a zmaj ju nije imao......za moje potrebe odličan kombajn, samo da bude radio odlično, ja ću biti zadovoljan
tako je, cjena je bila nešto veća, al smo uspjeli malo korigirati......
motor nedimi ništa na iberlauf, kaže gazda da netroši ništa ulja, al ja opet nevolim vjerovati prodavačima, pogotovo koga vidim prvi puta u životu......
sve sam provjerio koliko sam znao, a nas troje ga je išlo gledati......
stroj nije novi, to znam, al opet nebi volio da nemogu odraditi s njim ovu godinu kako treba, malo sam ga kasno kupio, da bi ga detaljnije sređivao, kako sam napisao, trebam vodilice prsta na vitlu, jedan remen je loš, mislim da je dimenzija 25x2540, i onaj plosnati 80x2000 nije baš u nekom najboljem stanju, al nadam se da će odraditi prvih tjedan dana......
neznam jel ima takvog remenja u šidu sada 15tog, da dođem kupiti, ako netko zna nekog tko prodaje remenje u šidu, da mi da broj, pa da se čujem s njim, da ponese taj remen......
i peta kose nije baš neka, malo je tamo varena, trebao bi možda drugu kosu, ova će ići dok ponovno nepukne......gdje ima za kupiti i koliko dođe????
koje je ulje najbolje za taj motor???? deutz 4 cilindra