Deutz-Fahr

Nek je sa srecom i da te dobro sluzi, vidio sam tog djuricu na njuskalo .hr cijenilisu ga oko3600 e cinimise, nije to puno para.

hvala

ipak sam uzeo, pa što bude

zmaja sam gledao jednog, al je čovijek bio pošten i rekao da je glava puknuta, i druga opcija je bila uzeti ovog ĐĐ, je skuplji od zmaja, a ima kabinu sa svim staklima, a zmaj ju nije imao......za moje potrebe odličan kombajn, samo da bude radio odlično, ja ću biti zadovoljan

tako je, cjena je bila nešto veća, al smo uspjeli malo korigirati......

motor nedimi ništa na iberlauf, kaže gazda da netroši ništa ulja, al ja opet nevolim vjerovati prodavačima, pogotovo koga vidim prvi puta u životu......

sve sam provjerio koliko sam znao, a nas troje ga je išlo gledati......

stroj nije novi, to znam, al opet nebi volio da nemogu odraditi s njim ovu godinu kako treba, malo sam ga kasno kupio, da bi ga detaljnije sređivao, kako sam napisao, trebam vodilice prsta na vitlu, jedan remen je loš, mislim da je dimenzija 25x2540, i onaj plosnati 80x2000 nije baš u nekom najboljem stanju, al nadam se da će odraditi prvih tjedan dana......

neznam jel ima takvog remenja u šidu sada 15tog, da dođem kupiti, ako netko zna nekog tko prodaje remenje u šidu, da mi da broj, pa da se čujem s njim, da ponese taj remen......

i peta kose nije baš neka, malo je tamo varena, trebao bi možda drugu kosu, ova će ići dok ponovno nepukne......gdje ima za kupiti i koliko dođe????

koje je ulje najbolje za taj motor???? deutz 4 cilindra

Naspes Modricu ili Galax a moze i INA SAE 40 ili 15w40 a moze i 20w50. Motor je starije generacije i ne trazi neka skupocena ulja, vec mogu i ova domaca. Kupis kantu 10l i ostace ti nesto ulja. Ne znam koliko tacno staje, oko 8-9l.

najjednostavnije mi je uzeti ina super 5, to je 15w40

da to je isti motor kao na 7506

Ja sam u moj 2680 do ove godine sipao valvline 20-50 ove godine posto ga nije bilo uzeo sam bizon 20-50.

Podmladak u pripremi kombajna...

15062015557.jpg
[/IMG]

ljudi jel montira ko adaptaciju na dajca i moze li tu od zmaja 142 da se namontira zitni heder.il 3,6 od fara.u pitanju je far 1302.hteo bih namontirati na zitni ili kupiti posebno adapter pa ga napakovati.sta traziti?pozdrav montoja

Poslednja izmena:
mislio sam na plehove ili kako ih vec neko krstio ,,paprike" za zitni adapter.izvinjavam se mom zemnjaku i kolegi montoji na nejasnoci,mislim na adaptaciju za suncokret.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Dobra kombinacija hedera, bubnja i motora.....to mora lijepo ici, i brzo,....kako si zadovoljan s njim??

Ima ucinak za dva zmaja 142.Mali potrosac,nema rastura zrna a vrlo cisto radi sve kulture.Sa masinom sam prezadovoljan jedina mana mu je sto nema pozadi secku za slamu.

Ipak ostaje kod mene,povucen je iz prodaje :osmeh: Za sve sto sam napisao smem da se kladim u pice za sve clanove foruma da je istina :ppozdrav:

Nazad
Vrh